Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyesek miért akarnak betiltat...

Egyesek miért akarnak betiltatni nekik nem tetsző csatornákat, műsorokat, weboldalakat, ahelyett, hogy nem látogatnák ezeket és keresnének olyan szórakozást, ami nekik tetszik?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 15:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, sajnos igazad van... De akkor sem a betiltás a jó megoldás!

Pedro

2011. febr. 6. 16:30
 12/32 anonim ***** válasza:

mondom, vagy betiltják/szabályozzák, vagy az embereket tanítják meg gondolkodni és nem a szart eltanulni, vagy hagynak mindent.

nah most az embereket megtanítani gondolkodni nehéz, lévén, hogy van pár millió ember aki itt él és tv-t néz. mindegyiket elérni, meggyőzni, stb, sok meló és pénz.

rájuk hagyni, azt látjuk mit eredményez.

a szabályozás részben működik, de nem perfektül. persze betiltás alatt is inkább adásokra gondolok, tehát VV meg hasonló baromságokat mellőzném a médiából.

a legnagyobb gond, hogy NINCS jó megoldás. Nagyin el van cseszve, az egész társadalom, már most gáz, de gondolj bele, amikor ezek a gyerekek akik ezt tanulják, felnőnek. Az lesz a gáz, persze az okosabb könnyebben tud majd érvényesülni.

Idiocracy c. filmet ismered? nem egy csúcs, de még valóra válhat.

2011. febr. 6. 16:41
 13/32 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy bizonyos szempontból baromira igazad van. De tudod én alapvetően tiltakozom minden ellen, ami TILOS, vagy éppen KÖTELEZŐ... De sajnos jobb megoldást én sem tudok.

Valamilyen önszabályozásra lenne inkább szükség, hogy a műsorok színvonala ne mehessen egy bizonyos színvonal alá... Tudom, naivság feltételezni, hogy egy csatorna a saját haszna ellenében a színvonalat védené, de mégis...

Szóval sajnos én sem tudom, hogy hogyan lehetne ezt JÓL megoldani.

De attól tartok a legjobban, ha neked lesz igazad! :-(

Pedro

2011. febr. 6. 16:55
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

"azt, hogy nem vagyok lusta! és igenis a valóvilág és hasonló műsorokat be kell tiltani! ne gyere a távkapcsoló szöveggel, nem az a megoldás!"

Miért nem megoldás? Nem bírod használni?

2011. febr. 6. 19:40
 15/32 anonim ***** válasza:

úgy látom nem értettétek!

nem magamról beszéltem, én nagyon ritkán nézek TV-t! olvasni jobban szeretek ;-)

azokról beszéltem, akik nem nagyon kapcsolgatnak (a műveletlenebb, kevésbé kultúra iránt érdeklődő réteg)

ezzel nagyban befolyásolják az igényszintjüket!

Kedves libertas! Ha napi szinten azt mutogatnák, hogy embereket irtanak ki, akkor gondolom arra is csak annyit mondanál, hogy "el kell kapcsolni".

Itt is ez a helyzet csak itt agysejtek pusztulnak el...

2011. febr. 6. 22:09
 16/32 anonim ***** válasza:

Pedró:

sajnos ez alap dolog, a tiltás, enélkül nincs társadalom:)

Gondolj bele, biztos megtiltottad a gyerekednek régebben, hogy vacsora után sütit egyen, vagy, hogy idegenekkel, cukros bácsikkal szóba álljon.

Lehet, hogy nem alkalmaztál mindenféle tiltást, pl ha egyest hozott haza, akkor lehet, hogy nem tiltottad el a TV-től meg hasonlók. Ez mindenhol másképp működik, nem hiszek benne, hogy szép szóval lehet nevelni egy gyereket, de kivételek vannak, sok mindentől függ, környezettől is pl. Talán nálad így volt, nem tudom.

De ha körbenézel, akkor szerintem megérted, hogy a gyerekeket tiltani, szabályozni kell, hogy megtanulják a társadalmi normákat.

Nah most ez megy állam szinten is. Az állam az anya. (jujj, de kommunistásan hangzik ez:) )

A polgárok pedig a gyerekek. Tiltja őket, szabályozza. Fűre lépni tilos, 70km/h felett hajtani tilos, stb. Az ember hajlamos elcsesződni ha nincs irányítás. Másképp ez nem működik.

Nah most a TV szabályozás kérdést vet fel. Mit akar az állam. Ha gondolkodó értelmes embereket, akkor nem hagyja, hogy a TV ennyire elbutítsa őket. Szerintem nem akarja, hogy gondolkodjanak, ergó nem lép közbe.

Persze szabni kell egy határt. (erre most megjelent egy Tokio hotel rajongói oldal hirdetés itt, hát noh, jelzés értékű?)

Amúgy amióta nincs melóm és itthonról dolgozom, azóta kiültem a szobámból a nagy szobába melózni és azon kaptam magam, hogy már semmi Tv-t nem nézek szinte, max DVD néha bnőmmel, illetve esténként az anyátok köztöt (erre nem vagyok büszke, de ez amolyan családi programmá vált a hosszú évek alatt)

2011. febr. 6. 22:45
 17/32 anonim ***** válasza:

OK, OK, mondtam már, hogy attól tartok a legjobban, ha igazad lesz!

De azért utálkozni szabad, nem? :-D

Pedro

2011. febr. 6. 23:24
 18/32 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a fél 12-es időpont miatt nem esik le mire utalsz az utálkozással :)
2011. febr. 6. 23:38
 19/32 anonim ***** válasza:

Sebaj... :-) Ne is figyelj rám, már csak dohogok... (Továbbra is utálom, ami kötelező - de tényleg nem tudok jobbat.)

Pedro

2011. febr. 7. 00:00
 20/32 anonim ***** válasza:

jaaah hát igen. hát (elméletileg) még szólás szabadság van, tehát utálkozni szabad:)

amúgy ha méár önkontrollnál tartottunk, még van lehetőség valami south parkos chip bevezetésére:) megtanítja, hogy hogyan szabályozd saját magadat:)

2011. febr. 7. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!