A liberálisok miért tartják magukat liberálisnak, ha a nekik nem tetsző véleményeket szeretik elhallgattatni?
#8 Az nem mindegy, hogy azt nem mondhatod, hogy minden piréz lop, vagy nem mondhatod a pirézre, hogy piréz.
165 cm. vagyok, pereljek be mindenkit, aki alacsonynak nevez?
11.
A libsik leszarják az alacsonyakat, így nem tudsz perelni:D
Nem mondom, hogy nem esnek túlzásokba, de a libelralizmus szerint az egyén szabadsága addig tart, amíg a környezétének a szabadságát nem korlátozza. Igaz, hogy nincs objektív igazság arról, hogy meddig tart a vélemény, és ezért túlzásokba esnek, de a másik oldal sem jobb, mivel még kevésbé fog toleránsan viselkedni az úgynevezett "a kissebbségben élő átlagember" mítosza miatt. És a két oldal nem hajlandó megérteni egymást.
Javaslom ennek a megnézését. [link] mind a két oldalról mond kritikát.
Liberalizmus: minden, ami az európai fehér ember ellen van.
Se hit, se haza, se család. A liberalizmus támadja a fehéreket, a keresztényeket, a heteroszexuálisokat, a családokat. Célja a normális világ elpusztítása.
Állítás: a cigányokkal sokkal több baj van, mint a magyarokkal.
Bizonyíték: tengernyi. (Sétálj egyet Lyukóban:)).
Liberális válasz: te rasszista náci! Törölni kell a véleményét, mert gyűlölködő!
Nem. Nem A liberálisok szerint, hanem egy szélsőség szerint, amit ti elsőrban érzékeltek. Ha ráléptek egy doboznyi legóra, akkor a legélesebbeket fogjátok érzékelni, de ez nem azt jeleni, hogy az összes lego ugyannanyira éles.
Én is azt gondolom, mint #15, de ahogy mondtam, nehéz meghúzni a vonalat vélemény és gyűlöletbeszéd vagy gyűlöletbeszéd korlátozása és a szólásszabadság korlátozása között. Remélem megértitek az álláspontom.
Mert ők saját magukat érzik jogosnak arra, hogy nemcsak megmondják hogyan viselkedj, hanem még azt is megszabják hogyan érezz!
Mindig az a jó és szent, amit éppen ők annak tartanak. Ellen vélemény nem lehet. Szavazni sem lehet olyanról, ami nekik nem tetszik.
Liberalizmus=Diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!