Mi a véleményetek arról, hogy Németben már szexszobát rendeznek be a liberálisok az óvodásoknak?
Ott pedig aztán szabadon döntheti el a gyerek, hogy részt vesz e szexjátékokban.
"Erről beszélek, hogy az LMBTQ full pedofil hálózat."
Összekeverted a katolikus egyházzal.Talán téged kihagytak az oviban a papás-mamás játékokból?Sokan azóta se láttak annyi p.ncit mint akkor.Pedig nem volt lmbtq(ami egy ideológia nem pedig szervezet még mindig...).
De még ha az általad beképzelt szexdisztópia létezne is,azzal a törekvéssel egyet tudok érteni,hogy azt hogy valaki meleg akkor az nem ütni,leköpni,kigúnyolni való és eleve nem szégyellendő.
Mikor kellene akkor ezt az elfogadást úgymond tanítani.
Persze szerinted nem kell mert a bvzi az rossz és kész.De miért?
Aki meg ebben az országban a kimondottan a fidesz által tematizált lmbtq-n pörög,az jól bevette a kormány terelő hazug ellenségre/gyűlöletre építő propagandáját.
Mert a melegek kezdettől fogva tojnak az egészre.
ha engem ovis koromban egy 20 éves bombázó ovónéni zaklatott volna
de jó lett volna:D
Látom próbálnak kevés sikerrel terelni.
Egy óvodás gyereknek nincs szüksége szexjátékokra.
Tetszik vagy sem.
Azért magyarázd már el nekem hogy egy magyar nyelvű fórumon mit keres egy német nyelvű szöveg? Annyi fáradtságot nem vettél, hogy legalább vonalakban vázold
a leírtakat. Mondjuk felesleges is lenne, mert csak a szokásos fideszes csúsztatás lehet.
"linkelt cikkedben az oktatási minisztérium cáfolja a problémádat."
Ezt már szerintem kitárgyaltuk.
Dehogy.
Az a baj,hogy ha van is ilyen eset az rendkivül egyedi és ritka,te pedig általánosítasz,hogy legyen jogalapja a fejedbe tuszkolt ellenségképpel hadakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!