Amerikéban a ""liberálisok"" már enni se hagynak, ha más a véleményed?
Szerencse, hogy nálunk Orbánék nem hagyják, hogy az agresszív ellenzékiek terrorizálják a többségi társadalmat.
Brett Kavanaugh, megnyitottam róla a wikipédiát, talán három szexuális zaklatással is vádolják. Hm...nagyon sajnálom szegényt, hogy még enni se tud. De egy szexuális zaklató miért van ennyire az abortusz ellen?
Azt akarod mondani, hogy a szexuális zaklatók a többségi társadalom?
Szerintem az lenne csoda, ha egy nyíltan woke ellenes ember wikipédiáját megnyitnád, s ne lenne ott valami #metoo-s rágalom.
Tudom, a személyeskedés, agresszívítás és mocskolódás általában elég szokott lenni, de örülnék, ha kifejtenéd. Azért vagyok agyhalott, mert nem értek egyet azzal, ha valakit üldöznek a véleménye miatt?
Nem, lexarom Trumpot. Viszont az érdekel, ha valakit még étteremben is zaklatnak a politikai álláspontja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!