Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen az élet a cigány gettóban?

Milyen az élet a cigány gettóban?

Figyelt kérdés

Ez nem provokáció, komolyan érdekel.

Látom hogy itt mindenki cigány szakértő.

Kb mi megy az igazi cigány falvakban? Ezt a gyk felhasználók biztos nagyon tudják.

2023. márc. 14. 10:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
93%
Látom szép kis műsor zajlik itt, de én azért a fogorvosokat (is) jobban preferálom mint ezt a társadalom söpredékét.
2023. ápr. 15. 21:14
 32/42 Whitewolf19 ***** válasza:
93%

Egyesek számára egy csapat kisebbségi többet ér...

Szájában is inkább szuvas fog van biztos... ;)

2023. ápr. 16. 01:29
 33/42 anonim ***** válasza:
37%

Leírtam valamit, 2x töröltetted.

Most meg mindenféle feltételezéseket gyártasz.

Ha nem érdekel a véleményem, miért csapkodod a jelentés gombot?

Most meg bármi áron be akarod bizonyítani hogy mennyire csodálatos az életed. Én meg egy nyomorult vagyok mi? Szóval ki is az aki kötekedik?

Nem is az a probléma amit írsz, hanem ez az okoskodó, lenéző stílus. Undorító. Te mindenről mindent IS tudsz, de azt is jobban mint mások. Mert te fogorvos vagy. Az nem valódi orvos.

Ilyen beképzelt, egoista embereket gyárt a magyar oktatás. Én erre azt szoktam mondani hogy fogyatékosok között a retardált igazi zseni.

A cigányok között úgy érezhetted magad mintha bármi különleges lenne a tudásodban. Pedig a fogorvos nem éppen egy "értelmiségi" szakma.

Ráadásul ezzel az eltúlzott, felsőbbrendüsködő dumával pont azt bizonyítottad be, hogy csak egy falusi nyomorult vagy. (Jah már nem)

Én egyébként nem hiszem el hogy létezik annyira hülye ember aki olvasni se tud. Vagy azt se tudja hogy milyen nap van.

Azt meg főleg nem hogy bárki is sátorban él. Ilyen még a legszegényebb zsákfaluban sincs.

Hazudgálsz itt össze vissza.

Melyik faluról van szó, linkeld be.

2023. ápr. 16. 10:34
 34/42 anonim ***** válasza:
95%
20 as nak . segiteni azon lehet aki maga is belatja hogy segitsegre szorul es IGENYT IS TART RA. Van egy ismerosom aki meselte hogy a munkahelyen dolgozo terhes anya legnagyobb gondja az volt hogy MELYIK BATYJA?????!!!!!
2023. ápr. 17. 09:08
 35/42 anonim ***** válasza:
43%
BOCS V
2023. ápr. 17. 09:08
 36/42 anonim ***** válasza:
95%
bocsanat a technika ordoge jatszott velem. szoval a volt a legnagyobb gondja hogy melyik testvere (edestestver nem mostoha vagy feltestver!!) a szuletendo gyerek apja. ezek utan nekem teljesen mindegy mi tortenik veluk nem erdekel se gyerek se felnott sorsa. mellesleg Ritok Nora egy almodozo idealista es a munkaja eszrevehetetlen csepp a tengerben.
2023. ápr. 17. 09:11
 37/42 anonim ***** válasza:
96%
a fogorvos meg szamtalan altalad valoszinuleg nem is ismert /hallott dolgot csinal a furkalason es foghuzason kivul. ugyanugy 6 evig jar az orvosi egyetemre mint a masra szakosodott orvosjeloltek. egy ciganynal meg jo ha van mit kihuznia ott nincs igeny vagy lehetoseg se masra. En 36 eve elek nyugaton, itt a fogorvos az egyik legjobban fizetett munka az orvosi palyan. es a furkalason kivul fogakat ultet be, fog higeniai munkakat vegez, egesz fogsorokat potol, rontgenez, ertekel, es olyan berendezesei vannak amin pl a szemed lattara 1 ora alatt keszul el a 3D alapjan computerrel ellenorzott porcelan korona. es ez csak toredeke a munkajanak. lehet hogy felesleges a valaszom eleg kepzetlen es csolato embernek tunsz, de en megprobaltam.
2023. ápr. 17. 09:28
 38/42 anonim ***** válasza:
70%
37 es te nem vagy vitakepes ,ne tord magad en az ilyeneknek nem szoktam valaszolni. szegenyem te mar ott maradsz ahova szulettel. az ilyeneknek szerencsere abban az orszagban ahol en elek nincs helyuk, es ide mivel csak es kizarolag repulon lehet jonni, hala a kormanyunknak es a foldrajzi fekvesnek az ilyen genetikai selejt mint te kivul marad es maradni fog orokre.
2023. ápr. 17. 09:32
 39/42 anonim ***** válasza:
95%
28 as , nem erdemes lealacsonyodnod erre a szintre. velemenyem szerint azert indult a topic mert ennek a 30 IQvel rendelkezo szellemi serultnek valahol ki kellett adni a frusztraciojat. en vilageletemben rasszista nezeteket vallottam es ez nem fog nalam valtozni. vannak bizonyos embercsoportok akiknel megkerdojelezem a genetikai egyenloseg kerdeset is, szerintem ezek kozelebb allnak egy olyan fajta emloshoz akiknek a genetikaja 99 % ban egyezik a mienkkel. az a hianyzo 1 % viszont jelenti a soha be nem hozhato kulonbseget. vajon ezt is torlik majd?
2023. ápr. 17. 09:38
 40/42 anonim ***** válasza:
95%

33!

Első perctől kezdve tudom, hogy csak trollkodsz. Leírtad többször, jól van felfogtam, Anonim Jóska szerint a fogorvos nem orvos. Megértettem. Majd csak túlélem valahogy :) te meg nem vagy értelmes ember. Leírom többször is, mint ahogy te is tetted. Nem vagy értelmes ember. Te nem vagy értelmes ember. Szeretném, ha ugyanez az arcod akkor is meglenne, amikor csücsülsz a székemben és a kezembe van a fogó. Na az az igazi bátorság, amikor ott előadod ugyanezt. Éppen az ilyen emberek azok, akik ilyenkor olyan apróra összemennek hogy rendesen buksit kell simogatni, nehogy aztán maguk alá csináljanak az injekció látványától. Az a szánalomra méltó, hogy itt vergődsz, nagyon küzdesz és ezért folyamatosan ismétled ugyanazt. Mondasz valami újat is már? Igazi óvodás szint ez a gúnyolódás, még trollnak is nagyon gyenge. Vagy ez valami felmérés itt a gyakorin, hogy mi a tűréshatára az embereknek? Pl hogy lepatkányozod (???) a másikat, just for fun?

Na mielőtt leírnád újra, gyorsan leírom én: a fogorvos nem orvos :) na lássunk most már valami újat tőled.

2023. ápr. 17. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!