Ha Magyarországon újra bevezetnék a halálbüntetést, akkor a hóhér munkájára túljelentkezés lenne?
Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 16:01
2/18 anonim válasza:
Hát én biztos elsők közt jelentkeznék. Annyi már itt az ember mint a szemét, én meg utálom is őket ráadásul.
4/18 anonim válasza:
Nem csak látott, meg is akart vizsgálni. Hét évet kaptam érte. De ha hóhér lennék nem kéne többé ülnöm.
5/18 anonim válasza:
Sajnos igen, ilyen a mentalitás az országban.
7/18 anonim válasza:
Ha nem kéne utána takarítanom,akkor megyek.
8/18 anonim válasza:
Lehet lenne rá jelentkező, de hamar ki is égnének a benne dolgozók.
9/18 anonim válasza:
Én nem égnék ki mert szeretem ha frecskel az agyvelő.
10/18 anonim válasza:
Hát... én keresztény vagyok, szóval egyrészt ha fegyverrel kényzerítenének rá, akkor sem cisnálnám..
..másrészt meg ha az állam asszisztál az ember életének kioltásához, akkor én ezt az államot nagoyn gyorsan elhagynám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!