BLM mozgalom támogatói, itt nem számít a fekete élet?
Figyelt kérdés
Nem tudtam végignézni. Egyszerűnek undorító. Undorító, mert itt nem egy elmebeteg van, hanem az egész közösség. Nem vagyok feltétlen a halálbüntetés ellen, elfogadom, hogy bizonyos kultúrák része, és bizonyos esetekben bizony ki is jár. De lőjék agyon, akasszák fel, méreginjekció, vagy még a lefejezés sincs olyan kegyetlen, mint amit a videón látható, szegény elnyomott feketék csinálnak. Ez kínzás. Meggyújtják, majd ha elalszik, újra éghető anyagot locsolnak rá. Nem vagyok feltétlenül rasszista sem, igen, vannak roma származású ismerőseim, akiket tisztelek. De ez, és a többi, amit az adott oldalon találtam, az végképp elvágott bennem valamit. Ezek nem emberek, de még az állatok is különbek tőlük.
🔞
2023. jan. 18. 16:47
1/2 anonim válasza:
Kettős mérce van nem tudtad?Fekete mondhatja a nigger szót egy másik feketére fehér nem mert akkor egyből rasszista,ja és fekete ölhet feketét az nem rasszizmus.Szerintük.
2/2 A kérdező kommentje:
Én értem. De ezt az oldalt minden idióta rasszistázó faroknak meg kéne mutatni. Ezeknek ez a kultúra. Utálom a fideszt, az összes politikust, de még a fidesz szavazóit is. És tudom, hogy hazudnak, mert ugyan úgy beengedik a retkeket. Ha a drogos, erőszakos féregre rátérdel a rendőr, és megmurdel, (véletlen sem azért, mert túltolta a narkót...) akkor zeng a világ. Az, hogy ezek kegyetlenebbnél kegyetlenebb módon ritkítják egymást, az nem baj... Kettős mérce...
2023. jan. 18. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!