Milyen az élet a cigány gettóban?
Ez nem provokáció, komolyan érdekel.
Látom hogy itt mindenki cigány szakértő.
Kb mi megy az igazi cigány falvakban? Ezt a gyk felhasználók biztos nagyon tudják.
Csak tudod.. Nem egyszerű eljönni onnan.
Éveket kell érte dolgozz, hogy egyáltalán egy olcsóbb albérletet tudj finanszírozni.
Segítek... Ott más volumenű a jövedelem.
Múltkor édesanyám megkérdezte a sarki boltban az eladót.. Mennyiért áll ott egésznap kabátban, ahol fűtés se nagyon...
450 ft az órabére... :)
El sem hiszed ugye?
Tudja meg ország világ... Mennyire magára hagyják a szegény környéki magyarokat... Csak adóznak, de nem látnak semmit!
12: miért nem megy el máshova dolgozni ez az eladó, pl. valami gyárba, ahol többet fizetnek?
Abból a bérből már fizethet egy olcsóbb albérletet, de gyakran van munkásszállás lehetőség is.
Nyilván az utóbbi nem ideális, de egy lépcsőfok, ahol lehet gyűjtögetni, amíg tovább nem tud lépni az ember.
A sarki boltból nem fog továbblépni.
Ok de mi megy a cigány gettóban? Írd már le!
Azért itt sincsenek tökéletesen szigetelt falak.
Miért nem írjátok le?
Elküldték neked, nézd meg.
Hogy milyen? Szar. Retkesek, büdösek, igénytelenek. Qúrják egymást, isznak drogoznak, nem dolgoznak. Lepukkantak
De az csak egy link.
Én személyes leírást akarok.
Szegénység és nyomor, bűnözés, drog, prostitució! Kb így lehet pár szóban jellemezni! Lyukóvölgy, Duránda, Hétes telep, Told és még sorolhatnám!
Itt az emberek csak mélyszegénységet látnak egész életükben... 😔 szerencse, hogy van L. Ritók Nóra, aki sokat tesz azért, hogy ezek az állapotok megszűnjenek! Ezeket az embereket segíteni kell, esélyt kell adni nekik! És én is szegény vagyok, úgy írom le a véleményem! 33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!