Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted milyen egy tökéletes...

Szerinted milyen egy tökéletes állam?

Figyelt kérdés
(az esszémhez kéne, jól jönne 1-2 ötlet, előre is köszi)
2010. okt. 3. 11:54
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Én már ráhagytam! Felesleg rá pazarolni az időt!
2010. okt. 4. 17:55
 42/47 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy ő mit hisz.

De ha nincs egy ellenvetés sem, akkor a többiek azt fogják hinni, hogy mindenki egyet ért vele, vagy (ne adj Isten) meggyőzött minket. És egy bolond százat csinál.

Épp ezt akarom elkerülni.

Ne legyen miatta itt mindenki anarchista és skandálják ezeket az eszement elveket, hogy aztán mindannyian koppanjunk!

2010. okt. 4. 18:15
 43/47 anonim ***** válasza:

Mostmár csak magamat ismételném. Még mindig képtelen vagy felfogni hogy anarchia!=őskor és káosz. Ezt mindig elmondom, mindig alá is támasztottam, hogy miért. Túl sok energiát fordítassz arra hogy ellent mondj nekem, és túl keveset arra hogy megértsd, miről beszélek.

Ha valóban értenéd a pénzrendszert, te is fel lennél háborodva, és nem mondanál ilyen hülyeségeket hogy:

"A papír is csak azért ér olyan keveset, mert rengeteg fa van, amiből bóvliért előállítható."

Ajánlom figyelmedbe ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY én is azt hiszem ebből értettem meg a dolgok működését, hogy mi a különbség az arany, és a papírpénz között.

Ezután, ha mondhatok ilyet, olvasd el mégegyszer amit írtam, és tényleg, minden előítélet, berögződés nélkül, próbáld meg elképzelni milyen volna az élet egy olyan világban.

2010. okt. 5. 00:26
 44/47 anonim ***** válasza:

"Még mindig képtelen vagy felfogni hogy anarchia!=őskor és káosz."

Miért értenék egyet veled, ha most pont az ellenkezőjét állítod annak, mint eddig. :D

Én is csak önmagamat tudom ismételni, mert egyszerűen nem fogod fel, amit mondok. Vagy lusta vagy felfogni.

"Ezt mindig elmondom, mindig alá is támasztottam, hogy miért."

És tagadta már valaki? Nem. Akkor mi a francért ismételegeted?

"Ha valóban értenéd a pénzrendszert, te is fel lennél háborodva, és nem mondanál ilyen hülyeségeket"

Én mondok hülyeségeket? :D

Te beszélsz olyan égbekiáltó baromságokat, aminek az ellenkezőjét már jobb középiskolákban is tanítják.

" "A papír is csak azért ér olyan keveset, mert rengeteg fa van, amiből bóvliért előállítható." "

És ezzel mi a bajod?

Ez így igaz, ahogy van.

"Ajánlom figyelmedbe ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY én is azt hiszem ebből értettem meg a dolgok működését, hogy mi a különbség az arany, és a papírpénz között."

Én elvből nem nézek ilyen katyvaszokat.

Talán ezért nem vagyok olyan agyalágyult, mint te.

"Ezután, ha mondhatok ilyet, olvasd el mégegyszer amit írtam, és tényleg, minden előítélet, berögződés nélkül"

Ezt akár én is mondhatnám neked.

Mert én úgy látom, te csak elolvasod, amit írok és rögtön azon gondolkodsz, hogy mondhatnál neki ellent. Kísérletet sem teszel rá, hogy megértsd, amit mondani akarok.

"próbáld meg elképzelni milyen volna az élet egy olyan világban."

Elképzeltem. És kiráz tőle a hideg.

Kösz, én ebből nem kérek.

2010. okt. 5. 19:05
 45/47 anonim ***** válasza:

Amúgy a kedves kérdező hova lett?

Az ő véleményére is kíváncsi lennék az elhangzottakról.

2010. okt. 5. 19:08
 46/47 anonim ***** válasza:

"És ezzel mi a bajod?

Ez így igaz, ahogy van.

"Ajánlom figyelmedbe ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY én is azt hiszem ebből értettem meg a dolgok működését, hogy mi a különbség az arany, és a papírpénz között."

Én elvből nem nézek ilyen katyvaszokat."

Több kérdésem nincs.

2010. okt. 5. 19:17
 47/47 anonim ***** válasza:

"Ez így igaz, ahogy van."

Még mindig nem értem. Talán te sem. Csak kötözködni akarsz, hogy ne kelljen beismerned, hogy tévedtél.

"Több kérdésem nincs."

Csak nem kifogytál az érvekből? :)

Na jó. Tudod mit? Én elmondtam, amit gondolok. Érvekkel alátámasztottam a nézeteimet és továbbra sem látom be, hogy valahol is hibáztam volna a gondolatmenetben.

Te nem az én érveimre adtál választ, csak a saját alapvetően hibás tételeidet ismételgetted, amik a végén már abszolút nem illettek a vita aktuális állásába.

Részemről itt befejeztem.

Továbbra is fenntartom, hogy az ideális államforma (mert kell állam) egy olyan egyeduralmi rendszer (monarchia, vagy diktatúra), ahol valamilyen módszerrel el lehet érni, hogy mindig csak olyan ember kerüljön hatalomra, aki mindenben első helyen tartja a nép érdekét és aszerint is cselekszik.

A "választás" módszerét még nem találtam ki, de ettől még szerintem ez sokkal hatékonyabb, mint a te anarchoakármicsodád, ami úgy van elcseszve, ahogy leírtad először.

2010. okt. 5. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!