Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A rasszisták pontosan kiket...

A rasszisták pontosan kiket utálnak a feketéken, a sárgákon, a cigányokos, stb kívül?

Figyelt kérdés

vagyis... pl. a kanadaiakat utálják vagy az angolokat.. oké utálják a zsidókat, melegeket stb.. de most konkrétan az érdekelne, hogy egyéb fehér népeket utálnak-e pl. az első két példából valamelyiket?

Lehet h most egy hülye tudatlan idiótának tűnök, de nem vagyok az csak nem vagyok biztos a válaszban és nem találtam pontos infót a neten...:S lécci segítsetek! köszi!:)

2010. szept. 24. 23:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 23:33

Ezen mit nem ertesz? A rasszistak utaljak a jogvedoket is (ha nem az o jogaikrol van szo) tovabba utaljak azokat is akik nem utaljak az altaluk utalt embreket!

2010. szept. 25. 00:01
 32/44 anonim ***** válasza:

Aki a kanadaiakat utálja az nem rasszista hanem mondjuk szélsőségesen nacionalista. A kanadaiak is európai rassz, szóval a saját rasszát utálná azzal hogy a kanadaiakat utálja.

Persze általában aki rasszista, az szélsőségesen nacionalista is.

(Itt rasszista alatt nem azt értem aki különbséget tesz fehér és fekete ember között (mer aki nem az hülye, vagy színvak), hanem aki gyűlöl egy adott rasszt)

2010. szept. 25. 00:03
 33/44 anonim ***** válasza:
Királyok vagytok! Mindjárt bebizonyítjátok nekem, hogy nem vagyok rasszista. Gratulálok. :D
2010. szept. 25. 00:04
 34/44 anonim ***** válasza:
48%
Na hello! En is rasszistanak vallom magam, de egyaltalan nem vagyok rosszindulatu. Hiszem, hogy a feher ember felsobbrendu az osszes tobbi rassznal, de senkit nem utalok azert, mert mas a bore szine, egyszeruen csak azt gondolom, hogy nem olyan intelligens, fejlett, mint egy feher, ennyi. A kutyaba sem rugok bele csak azert, mert nem olyan okos, mint egy feherember, vagod? Ja, es nekem semmi bajom az angolokkal, kanadaiakkal, hiszen ok is feher nepek, akar csak en. Es nem tudom, a zsidok melyik rasszba tartoznak, akiket en lattam, teljesen europid kinezetuek, szal veluk sincs bajom akkor. Am akik a zsidokat utaljak, azokat antiszemitanak nevezik, a b*zigyuloloket meg homofobnak, ha jol tudom, es en egyik sem vagyok.
2010. szept. 25. 00:10
 35/44 anonim ***** válasza:
20%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:37

"Igazából nem sok rasszista ember van. Nagyrészt akik utálják a cigányokat, zsidókat, négereket, stb., azok nem azért utálják őket mert rasszisták, hanem azok alapján, amit tapasztaltak."

Tehat egy egesz nepcsoportot mondjuk 700 ezer embert lehet utalni 1-2 vagy 10 tapasztalat miatt?

"Nemcsak fehér ember lehet rasszista, egy néger is utálhatja szimplán olyan alapon a fehéreket, zsidókat, cigányokat, stb., mert másmilyen a bőrszíne, kultúrája, vallása, stb."

Igy igaz bar olyan nem letezik, hogy feher rassz max europid van. Barmelyik rassz csoportba tartozo ember utal egy masik rasszhoz tartozot csak azert mert abba a rasszba tartozik azt ugy hivjak rasszista.

"Megjegyzem sokkal gyakoribb a "nem fehér" rasszista ember. Ennek pedig az lehet az oka pl. a cigányoknál, mert sok magyar utálja őket, noha nem rasszizmusból, pusztán a cigányok nagy részének a viselkedése miatt."

Tele van ellentmondassal a cigany rasszista ha "fehert utal" de a feher nem rasszista ha ciganyt utal. Egyebkent ha egy magyar embernek magyar art akkor utalnia kell a magyarokat is? Vagy sak ciganyokat lehet mint olyan nepcsoportot utalni. Amugy van mindenkinek neve ha valaki art azt x y hivjak vagy csak a cigaoknak nincs nevuk?

"Az, hogy azért utálsz valamilyen csoportot, mert a nagy részükkel csak negatív tapasztalatod volt, nem jelenti azt, hogy rasszista vagy."

Nagy reszukkel? Tenyleg 400 ezer cigo emberrel mar volt gondod?

Amugy tenyleg nem vagy rasszista...

2010. szept. 25. 00:11
 36/44 anonim ***** válasza:

ma 00:11-nek:

Na nézzük hátulról.

Nagy részükkel: találkoztál 10-el, abból 9-el gondod volt.

Mire vezethető vissza, hogy sokan utálják a cigányokat? Nem csak magyarok. Lásd Sarkozy-t. Tekintsünk el attól, hogy Sarkozy zsidó származásúnak vallja magát. Miért csak a cigányokat utasítja ki? Franciaország köztudottan tele van arabokkal, négerekkel, stb. Tehát nem rasszizmusból utálják a cigányokat. Akkor vajon miért? Mert a többségi lakosságnak igenis volt velük problémája, nem ecsetelem miért. A cigányok viszont utálják a többséget, de okuk nincs rá, hacsak az nem, hogy kiközösítik őket. És ha nincs rá okod, hogy utálj egy népcsoportot, csak szimplán utálod, akkor az rasszizmus.

Következő. Azt tudtad, hogy az europid az nagyrassz? Ebbe a cigányok is beletartoznak, ezen belül ha jól tudom az indid rasszba. Na mindegy, ebbe a pontba nem tudom miért kötöttél bele.

Következő. Nagyon álszent vagy. Szereted az állatokat? A csótányokat is? Miért nem? Találkoztál már egyel is? Ha igen megharapott, bántott? Akkor miért nem szereted? Utálni azt lehet, amit az egyén akar, nem tiltja semmi. Itt nem egyéni, hanem kollektív tapasztalatról van szó.

2010. szept. 25. 01:00
 37/44 anonim ***** válasza:

"Mire vezethető vissza, hogy sokan utálják a cigányokat? Nem csak magyarok. Lásd Sarkozy-t."

sarkozy is valahol magyarszarmazasu egyebkent sehol sem nyilatkozta, hogy utalja oket vagy igen? Hozott egy politikai dontest ami vagy a javat szolgalja vagy nem egyebkent ezen az alapon utal minden Francia kisebbseget lasd 2005-os vagy 2007-es Parizsi zavargasok!

"Tekintsünk el attól, hogy Sarkozy zsidó származásúnak vallja magát. Miért csak a cigányokat utasítja ki? Franciaország köztudottan tele van arabokkal, négerekkel, stb. Tehát nem rasszizmusból utálják a cigányokat. Akkor vajon miért?"

Latszik nem olvasol hireket es nem vagy tisztaban a dolgokkal azon cigoknak akiket sarkozy kiutasit nincs olyan statuszuk mint a negereknek es araboknak ok nagy reszt mind allampolgarok nem tudja oket kiutasitani! Bar egyebkent ezrevel utasitanak ki minden evben kulonbozo naciokat illegalis bevandorlas miatt ebbe vannak arabok, afriakiak stb. stb. viszont csak hogy megertsd azok nem EU-s allampolgarok a vita az EP-ben azon van, hogy EU allampolgarokat kiutasithat-e egy orszag!

"Mert a többségi lakosságnak igenis volt velük problémája, nem ecsetelem miért."

Nyugodtan johetne a szokasos demagog szoveg ami minden ciganyt megbelyegez!

"A cigányok viszont utálják a többséget, de okuk nincs rá, hacsak az nem, hogy kiközösítik őket. És ha nincs rá okod, hogy utálj egy népcsoportot, csak szimplán utálod, akkor az rasszizmus."

Megegyszer hogy felfogd bar itt szokott a felfogas tudomanya megallni egyes embereknel! Ha egy nepcsoport tagja ellened csinal valamit utalnod kell az egesz nepcsoportot? Ha igy teszel akkor te nem vagy rasszista csak az a cigany aki hasonlo ertelmetlen ok miatt utalja a magyarokat? Es kerdes ha magyar art magyarnak akkor utalni kell az egesz magyarsagot? Ha engem megfur a magyar kollegam emiatt kidob a magyar fonokom es megcsal a magyar felesegem ha megvernek egy sportmeccsen az ellenfel szurkoli ha becsapnak a magyar eladok a kozertben stb. akkor utaljam magamat es a szuleimet is?

"Következő. Azt tudtad, hogy az europid az nagyrassz? Ebbe a cigányok is beletartoznak, ezen belül ha jól tudom az indid rasszba. Na mindegy, ebbe a pontba nem tudom miért kötöttél bele."

En tudom milyen rasszok vannak azt is tudom, hogy nincs feher rassz pedig ilyet irtal abba nem kotottem bele csak liertam, hogy olyan mint feher rassz nincs

"Következő. Nagyon álszent vagy. Szereted az állatokat? A csótányokat is? Miért nem? Találkoztál már egyel is? Ha igen megharapott, bántott? Akkor miért nem szereted? Utálni azt lehet, amit az egyén akar, nem tiltja semmi. Itt nem egyéni, hanem kollektív tapasztalatról van szó."

Ja ertem szolva neked kollektiv tapasztalatod van 700 ezer cigannyal ezzel szemben semmilyen negativ tapasztalatod sincs magyar emberrel ugye?

Es meg en vagyok az alszent

2010. szept. 25. 02:37
 38/44 anonim válasza:

Csak a nem az ő rasszukba tartozót, tehát más bőrszínűt általában. Az angolokat, kanadaiakat stb. más okból utálják, ha utálják. De a zsidóutálat is hasonló. Nálam a sorrend:

-zsidó

-cigány

-arab

-fekete

-kínai

-ázsiai

-latin-amerikai

-román

2010. szept. 25. 09:29
 39/44 anonim ***** válasza:

" A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:10

Oregem te nagyon beteg lehetsz vagy impotens vagy ilyesmi... te mindenhol csak ciganyozol csak nem egy cigany hoditotta el a parodat? Ritka nagy gyoker vagy de azert sajnallak :)"

írni se tudsz

nyomorúlt

2010. szept. 25. 11:53
 40/44 anonim ***** válasza:

Majd megkérdezem a barátomat, nekem nem sok fogalmam van erről...Az biztos első hely a zsidók...

De amerikát azért utálják mert ott mindenféle népek élnek.

2010. szept. 25. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!