A rasszisták pontosan kiket utálnak a feketéken, a sárgákon, a cigányokos, stb kívül?
vagyis... pl. a kanadaiakat utálják vagy az angolokat.. oké utálják a zsidókat, melegeket stb.. de most konkrétan az érdekelne, hogy egyéb fehér népeket utálnak-e pl. az első két példából valamelyiket?
Lehet h most egy hülye tudatlan idiótának tűnök, de nem vagyok az csak nem vagyok biztos a válaszban és nem találtam pontos infót a neten...:S lécci segítsetek! köszi!:)
de épp ez az!! mondom h van ami segített, de pl van aki konkrétan csak arról ír h ő mit utál meg h mi a rasszizmus meg.. "akkor már írhatod is
mivel a cigányok már 2000 ezer ft ér és egy kis tejfölért átvágják a torkod
ezért az emberek nagy részében természetes ellenszenv alakult ki
mivel továbbra se történik semmi és még a miniszter elnök szerint sincs cigány bűnözés az elkeseredett emberek megpróbálnak össze fogni
és mikor már elviselhetetlen az élősködés fegyvert fognak és kirobban az 1lső magyar polgár háború" oké de nem ezt kérdeztem.. najó pontosan arra vagyok kíváncsi, h a kanadaiakat utálják e?
Igazából nem sok rasszista ember van. Nagyrészt akik utálják a cigányokat, zsidókat, négereket, stb., azok nem azért utálják őket mert rasszisták, hanem azok alapján, amit tapasztaltak.
Nemcsak fehér ember lehet rasszista, egy néger is utálhatja szimplán olyan alapon a fehéreket, zsidókat, cigányokat, stb., mert másmilyen a bőrszíne, kultúrája, vallása, stb. Megjegyzem sokkal gyakoribb a "nem fehér" rasszista ember. Ennek pedig az lehet az oka pl. a cigányoknál, mert sok magyar utálja őket, noha nem rasszizmusból, pusztán a cigányok nagy részének a viselkedése miatt. Az, hogy azért utálsz valamilyen csoportot, mert a nagy részükkel csak negatív tapasztalatod volt, nem jelenti azt, hogy rasszista vagy.
"mindenkit utálnak aki nem rasszista. legalábbis a magyar szalonrasszistákon ezt látni. :)"
Ennek a valósághoz sok köze nincsen. Én nem utálom azt aki nem rasszista, kizárólag származás, s nem gondolkodásmód alapján ítélem meg az embereket, különben nem is tartanám magam igazi rasszistának.
"ezért az emberek nagy részében természetes ellenszenv alakult ki "
Ezt hívják feltételes reflexnek. Ha teljesül a feltétel megjelenik a reakció. Aki már megnyalta a citromot attól is nyálelválaszt ha csak meglátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!