A következő videóval mit lehetnek kezdeni? Gondolok itt most arra, h vmi felsőbb szervnek bemutatni, hogy megértsék, hogy a romák is rasszisták?
Gondolok itt most arra, h vmi felsőbb szervnek bemutatni, hogy megértsék, hogy a romák is rasszisták?
Ezt nem hiszem el! ezekről én folyton lemaradok... Nekem nem játssza le a videót.
Megmondom mit lehetne kezdeni! Kiűzni őket az országból egy országos felkelés, és forradalom révén. És mehetnek a politikusaink is velük, hátha meglincselik őket út közben, elvégre ők hagyták MINDEN TÉREN elfajulni a helyzetet (nemcsak a cigánykérdésre gondolok)
Én nem vagyok rasszista, előítéleteim vannak, de kissé feláll a szőr a hátamon, hogy ŐK kapnak ingyen lakást, mert mennyire szar nekik, én meg több milliós adóssággal kezdem a szabad életemet, (semmi támogatással, nemhogy vadiúj lakással), mire kikerülök a főiskoláról!!!!!
Azért álljon már meg a menet, mindennek van határa...
Küld el Mohácsi Viktóriának, és Kolompár Orbánnak. Esetleg az európai parlament nem-magyar képviselőinek egy udvarias kísérőlevél kíséretében.
Vannak roma közösségi portálok, regisztrálj oda, és tedd fel nekik, hadd nézegessék.
A romák rasszisták? És ez igazolja?
Anyám borogass!
1. A videón egy azaz EGY darab kiskorú beszél, hogy ki súg neki a háttérből nem látszik.
2. Is? Bmeg, a rasszizmus a probléma, nem az, hogy KI rasszista.
3. Esetleg szociológiai felméréseket tessék lobogtatni nem egy szaros vírusvideót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!