A rasszisták pontosan kiket utálnak a feketéken, a sárgákon, a cigányokos, stb kívül?
vagyis... pl. a kanadaiakat utálják vagy az angolokat.. oké utálják a zsidókat, melegeket stb.. de most konkrétan az érdekelne, hogy egyéb fehér népeket utálnak-e pl. az első két példából valamelyiket?
Lehet h most egy hülye tudatlan idiótának tűnök, de nem vagyok az csak nem vagyok biztos a válaszban és nem találtam pontos infót a neten...:S lécci segítsetek! köszi!:)
vagy csak ez egy ellen reakció
az ember ölő cigányok miatt?:O
A rasszisták NEM UTÁLNAK SENKIT!
A rasszisták ELISMERIK ÉS ELFOGADJÁK A RASSZOK KÖZTI KÜLÖNBSÉGEKET.
akkor már írhatod is
mivel a cigányok már 2000 ezer ft ér és egy kis tejfölért átvágják a torkod
ezért az emberek nagy részében természetes ellenszenv alakult ki
mivel továbbra se történik semmi és még a miniszter elnök szerint sincs cigány bűnözés az elkeseredett emberek megpróbálnak össze fogni
és mikor már elviselhetetlen az élősködés fegyvert fognak és kirobban az 1lső magyar polgár háború
A cigányok utálják a parasztokat (magyarok).
A japánok utálják, és lenézik a többi ázsiai népet, de a négereket is.
A feketék gyűlölik a fehéreket, a fehérek a feketéket, az arabok a zsidókat, a zsidók az arabokat.
"Minden rassznak maga felé hajlik a keze!"
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:10
Oregem te nagyon beteg lehetsz vagy impotens vagy ilyesmi... te mindenhol csak ciganyozol csak nem egy cigany hoditotta el a parodat? Ritka nagy gyoker vagy de azert sajnallak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!