A rasszisták pontosan kiket utálnak a feketéken, a sárgákon, a cigányokos, stb kívül?
vagyis... pl. a kanadaiakat utálják vagy az angolokat.. oké utálják a zsidókat, melegeket stb.. de most konkrétan az érdekelne, hogy egyéb fehér népeket utálnak-e pl. az első két példából valamelyiket?
Lehet h most egy hülye tudatlan idiótának tűnök, de nem vagyok az csak nem vagyok biztos a válaszban és nem találtam pontos infót a neten...:S lécci segítsetek! köszi!:)
Akiket legjobban utálok, és most az utálat mértékének sorrendjében írom:
cigányok
zsidók
kínaiak
amerikaiak
románok
arabok
És mint mondtam mindenkit utálok de nemtom mind felsorolni itt mert betelne a szerver és az évem.
"Akiket legjobban utálok, és most az utálat mértékének sorrendjében írom:
cigányok
zsidók
kínaiak
amerikaiak
románok
arabok"
Mondhatom nagyon dícséretre méltó és építő jellegű dolog, hogy te azzal töltöd az időded, hogy toplistákba rangsorolod, hogy kiket gyűlölsz a legjobban, míg az emberiség nagyrésze akár kevésbé akár jobban, de azon munkálkodik, hogy mindannyiunk számára élhető és békés világot teremtsen...
az ember színe fehér. ja, és az ember, ha normális akkor heteró, és nincsenek aberrált hajlamai.
aki ebbe a körbe nem tartozik bele, azt valahogy nehezen tolerálom. nem utálom, nem ölöm meg, de nem tekintem embernek. ennyi.
"az ember színe fehér."
Olyan nincs, egyebkent mindenki szines hisz nem latszodna!
"ja, és az ember, ha normális akkor heteró, és nincsenek aberrált hajlamai."
Ilyet altalaban a latens bu.ik irnak!
"aki ebbe a körbe nem tartozik bele, azt valahogy nehezen tolerálom."
Ki gondolta volna...
" nem utálom, nem ölöm meg"
Micsoda nagyvonalu gesztusok
"de nem tekintem embernek. ennyi."
Vajon te miben szamitasz embernek?
"hú oké köszi:) az értelmes válaszokat pláne:) van ami segített van ami.. hát nem nagyon ..xD"
Bakker. Megpróbáltam konkrétan arra válaszolni amit kérdezel, körülírás hímezés nélkül. Most meg közlöd, hogy nem segített?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!