Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A rasszisták pontosan kiket...

A rasszisták pontosan kiket utálnak a feketéken, a sárgákon, a cigányokos, stb kívül?

Figyelt kérdés

vagyis... pl. a kanadaiakat utálják vagy az angolokat.. oké utálják a zsidókat, melegeket stb.. de most konkrétan az érdekelne, hogy egyéb fehér népeket utálnak-e pl. az első két példából valamelyiket?

Lehet h most egy hülye tudatlan idiótának tűnök, de nem vagyok az csak nem vagyok biztos a válaszban és nem találtam pontos infót a neten...:S lécci segítsetek! köszi!:)

2010. szept. 24. 23:01
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
26%
Jahogy arra vagy kíváncsi kiket utálok? A világon minden embert aki nem magyar. Ebbe beleértem a Magyarországon élő kissebbségeket is.
2010. szept. 24. 23:16
 12/44 anonim ***** válasza:
0%

Akiket legjobban utálok, és most az utálat mértékének sorrendjében írom:

cigányok

zsidók

kínaiak

amerikaiak

románok

arabok

És mint mondtam mindenkit utálok de nemtom mind felsorolni itt mert betelne a szerver és az évem.

2010. szept. 24. 23:18
 13/44 anonim ***** válasza:
55%

"Akiket legjobban utálok, és most az utálat mértékének sorrendjében írom:

cigányok

zsidók

kínaiak

amerikaiak

románok

arabok"

Mondhatom nagyon dícséretre méltó és építő jellegű dolog, hogy te azzal töltöd az időded, hogy toplistákba rangsorolod, hogy kiket gyűlölsz a legjobban, míg az emberiség nagyrésze akár kevésbé akár jobban, de azon munkálkodik, hogy mindannyiunk számára élhető és békés világot teremtsen...

2010. szept. 24. 23:24
 14/44 anonim ***** válasza:
59%

az ember színe fehér. ja, és az ember, ha normális akkor heteró, és nincsenek aberrált hajlamai.

aki ebbe a körbe nem tartozik bele, azt valahogy nehezen tolerálom. nem utálom, nem ölöm meg, de nem tekintem embernek. ennyi.

2010. szept. 24. 23:24
 15/44 anonim ***** válasza:
36os ez volt a kérdés, válaszoltam, ha nem tetszik mehetsz a sor elejére.
2010. szept. 24. 23:30
 16/44 anonim ***** válasza:
37%
mindenkit utálnak aki nem rasszista. legalábbis a magyar szalonrasszistákon ezt látni. :)
 17/44 A kérdező kommentje:
hú oké köszi:) az értelmes válaszokat pláne:) van ami segített van ami.. hát nem nagyon ..xD
 18/44 anonim ***** válasza:
42%

"az ember színe fehér."

Olyan nincs, egyebkent mindenki szines hisz nem latszodna!

"ja, és az ember, ha normális akkor heteró, és nincsenek aberrált hajlamai."

Ilyet altalaban a latens bu.ik irnak!

"aki ebbe a körbe nem tartozik bele, azt valahogy nehezen tolerálom."

Ki gondolta volna...

" nem utálom, nem ölöm meg"

Micsoda nagyvonalu gesztusok

"de nem tekintem embernek. ennyi."

Vajon te miben szamitasz embernek?

2010. szept. 24. 23:32
 19/44 A kérdező kommentje:
de ha az amerikaiakat utálják.. akk mivan az amerikai rasszistákkal?XD najó tudom ez most baromság mert akk biztos utálják ugye az összes nem fehérbőrűt, a zsidókat, melegeket.. de akk a saját népüket is utálják? oké mindenkit utálnak aki nem rasszista.. de ha e mögé nézünk?
2010. szept. 24. 23:33
 20/44 anonim ***** válasza:

"hú oké köszi:) az értelmes válaszokat pláne:) van ami segített van ami.. hát nem nagyon ..xD"

Bakker. Megpróbáltam konkrétan arra válaszolni amit kérdezel, körülírás hímezés nélkül. Most meg közlöd, hogy nem segített?

2010. szept. 24. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!