Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Féltek a cigányoktól?

Féltek a cigányoktól?

Figyelt kérdés
Sokáig nem volt bajom velük, de már lassan nincs olyan ismerősöm, akit legalább egyszer ne támadtak volna meg (akár nappal is)....
2010. szept. 21. 13:26
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim válasza:
100%
Nekem annyira nem kell tartanom tőlük, mert én egy "cigánymentes" faluban lakom. Viszont iskolába olyan helyre járok, ahol a lakosság kb...45%-a roma. A mai napon a suliban egy kislányt kellett hazakísérnem, aki cigány volt, de nagyon kedves. Eléggé beteg volt, rám és az egyik barátomra bízták, hogy kísérjük el. El is kísértük. Viszont a cigánysoron lakik. Gondoltam magamban,"ez húzós lesz..." Az is volt. Amikor a cigánysor előtti utcában jártunk, a 18-20 éves nagy "kan" cigány fiúk nagyon néztek engem és a barátnőmet, ugye mind a ketten lányok vagyunk. Azt hittem, hogy majd kiesik a szemük... Még le kellett mennünk egészen a cigánysor végéig... Szörnyű volt. Amint beléptem az utcába, eszembe jutottak a legszörnyűbb dolgok: "Vajon mit fognak velünk csinálni?..." Az a sok "lelakott", lerobbant ház... A cigánygyerek az ablakban táncol. Az áramot lopják. A cigányasszony vagy 5 kisbabával az udvaron punnyad... Ráadásul mindenki minket nézett, hogy mit keres itt két magyar a cigánysoron. Azt hittem, hogy ott leszek rosszul... Mind csak otthon sütteti a hasát és várja a családit. Dolgozni egy sem akar. Mikor a kislányt hazakísértük, elköszöntünk tőle, és rohamléptekkel kifele vettük az utunkat. A cigányemberek persze ilyenkor is csak minket néztek... Mintha azt mondták volna a szemükkel hogy: "Vajon mit lehetne tőlük ellopni?..." Mikor végre kiértünk, megkönnyebbültem. Szóval szerintem minden magyarban van egy ilyen félelem, hogy mindenkiben előjönnek azok a gondolatok, amit épp az előbb leírtam. Olyan nincs, hogy nem félsz tőlük. Mindenki fél tőlük, ha csak egy kicsit is... az is félelem. Kétszínűek, enyveskezűek, haszonlesők és rosszindulatúak. Még a legkedvesebb cigányokban is megvannak ezek a tulajdonságok... Lehet, hogy van, aki nem hiszi el, de ez így igaz. Utálnak minket - akkor miért várják el, hogy szeressük őket?
2011. szept. 14. 18:33
 52/52 anonim ***** válasza:
Nos, én azóta rühellem, sőt egyenesen gyűlölöm őket, amióta három mocskos bringás purdé, a 4 éves kistesómat támadta meg a házunk előtt. Az egyikük áthajtott rajta a biciklivel, nem teljesen, csak így a combja körül, de a kistesómnak a nadrágja is leesett és szegénykém sírt nagyon. Erre figyeltünk fel apámmal. Kirohantunk. Másodperc alatt elemeztük a helyzetet, és mind a három rohadt mocskos patkányt úgy elvertük, hogy végül rendőrségi ügy lett belőle. Persze mi kaptuk a büntetést, de csak pénzbírság volt szerencsére. Azt mondanom sem kell, hogy mikor a három purdé a földön feküdt, arra gondoltam, hogy letépem a biciklikormányt és mind a hármat agyonverem vele, de ekkor felismertem a sajár bringám, amit 2 hete loptak el akkor...
2012. aug. 9. 11:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!