Nem féltek egy esetleges világméretű katasztrófától? Nem feltétlen természetire gondolok, hanem pl.3. vh, ilyesmi.
Én félek tőlük. Vannak a Bin Laden halála óta tartó fenyegetések is ugye, ha pl. tényleg Európára dobnak egy atombombát, mi lesz? Vagy ha Mo.-n addig fajul a helyzet, hogy polgárháború lesz? Vagy, ha az USA fellázad Európa ellen?
Soha nem bírtam elképzelni, hogy a háború alatt élt embereknek milyen sanyarú sorsuk volt, mekkora áldozatokat hoztak... És az a sok vér, kegyetlenség!
Rettenetesen félek, hogy oda fajulnak a mi dolgaink is...
Kort nem írok, mert komolytalannak tűnne a kérdés, pedig nem az :)
Én bevallom,hogy félek.És szerintem hamarosan be is fog következni akármelyik a leírtak közül.Remélem nem mind..:))
21/L
Én nem félek ilyesmiktől mert jelen pillanatban túl sok a HA...! Ilyen feltételezések alapján nagyon sok mindent ki lehetne találni, mint pl. mi lenne HA holnap kitörne egy világméretű járvány amire nincs ellenszer, és még sorolhatnánk egy csomó mindent....
Én maradok a valóságos dolgoknál és ha majd katasztrófára kerül a sor akkor gondolkodok, hogy hogyan tovább. :)
Nem félek. Minek? Attól majdnem következik be? Csak rossz napom lesz tőle.
Abban hiszek, hogy minél többen félnek tőle, annál inkább bekövetkezhet, mert bevonzzátok. Úgyhogy hagyjátok abba! :)
Régen rengeteget álmodtam háborúról, pedig szerencsére egyet sem éltem meg.
Egyet remélek, ha netán mégis bekövetkezne valamelyik az általad leírtak közül, hogy a Párommal tudjak lenni, és ne épp külön (pl munkában, bárhol) legyünk, amikor lecsap bármelyik is..
Kedves utolsó...
Tudod, nekünk, akik itt élünk, bizony a VILÁGUNK omlana össze. Szétbarmolt házak, rengeteg feleslegesen kioltott magyar vér... Mondjuk, ha neked meghalna egy PH-ban a férjed/feleséged/anyád/apád akkor is ezt mondanád? Kötve hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!