Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Féltek a cigányoktól?

Féltek a cigányoktól?

Figyelt kérdés
Sokáig nem volt bajom velük, de már lassan nincs olyan ismerősöm, akit legalább egyszer ne támadtak volna meg (akár nappal is)....
2010. szept. 21. 13:26
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
97%
13:56 Az a különbség, hogy a nemcigány surmókkal egyedül is kiállok verekedni, mert nem hívják utána a családot, és a rendőrök sem fognak nekik igazat adni, EZ a különbség, ja és nagy valószínűséggel kés sem lesz náluk.
2010. szept. 21. 14:06
 12/52 anonim ***** válasza:
97%

El kell őket tüntetni innen a francba és akkor végre nem kell attól félnünk, hogy lemészárolják a családunkat, megerőszakolják a lányainkat.

Vagy ők, vagy mi megyünk. Nincs más választás. Jó lenne, ha ezt minden magyar ember megértené.

2010. szept. 21. 14:11
 13/52 anonim ***** válasza:
71%

Minek félni? ugyan olyan szánalmas emberek mint bárki más, nincs nagyobb hatalmuk, sőt még országuk, hazájuk sincs ahova hazamehetnek, ott élősködnek mindenhol és mindenkin. csak azért járnak csapatostul mert beszariak és egyedül félnek. és azért kötnek bele náluk gyengébbekbe mert akkor örülhet a fejük hogy milyen "nagyok". kb ez megy mindig és nem feltétlen csak cigányokkal.

Ilyenektől aki fél az egy alapjáraton is gyáva nyúl.

Én egész életemben cigányok közt éltem, de sosem barátkoztam velük inkább bezárkózom a szobámba minthogy velük legyek. Már megszoktam h cigók vesznek körül és ahányszor látok egyet egyre jobban undorodom tőlük. ha beszólnak is visszaszólok nekem egy senkiházi cigány ne basztasson mert úgy felidegesít h kitépem a nyelvét.

ha nem beszariak lennének a magyarok hanem a talpukra állnának talán nem lennének ennyire nagypofájúak a cigányok.

17/L (!)

2010. szept. 21. 14:18
 14/52 anonim ***** válasza:
90%

Minek félni? ugyan olyan szánalmas emberek mint bárki más, nincs nagyobb hatalmuk, sőt még országuk, hazájuk sincs ahova hazamehetnek, ott élősködnek mindenhol és mindenkin. csak azért járnak csapatostul mert beszariak és egyedül félnek. és azért kötnek bele náluk gyengébbekbe mert akkor örülhet a fejük hogy milyen "nagyok".

Tudod, azért mégiscsak van valamiféle hatalmuk, amikor jön feléd 6-8 darab kancigány késekkel, te pedig ott vagy ellenük egyedül.

Ilyenkor valamiért mindig hatalmasabbnak érzem őket magamnál....

2010. szept. 21. 14:23
 15/52 anonim válasza:
11%

szerintem nemart egy kettovel jobalenni es ok kialnak erted. epp ez az naluk van osszetartas.

ha naluk balhevan egy telefon es van veluk egy tomeg de egy magyar hivhatja a haverjait ja en nem erekra ja en ne maszok bele ilyenbe hasonlok. szerintem ezis egy szempont. ha joba vagy egy ciganyal o oda adja az utolsojat is ha a hazaba vagy nemenged el amig nem eszel hiba van nekik keves.

2010. szept. 21. 14:46
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
14:46 ne gondold, hogy ez puszta barátság:D
2010. szept. 21. 14:50
 17/52 anonim válasza:
42%
nemertem miez hogy nem puszta baratsag.? hogy erted
2010. szept. 21. 14:52
 18/52 anonim ***** válasza:
79%
az a cigány akiről te írsz, nem fog belémkötni az utcán éjfélkor
2010. szept. 21. 14:54
 19/52 anonim ***** válasza:
97%
Én ismertem egy jól szituált, rendes cigánycsaládot a szomszédban. 10 évig jóban voltunk. Aztán egy kis semmiség miatt rugdosták az ajtónkat tiszta erőből, és egyikünket megvertek csapatostul baseballütőkkel. Ennyit a normális cigány is van elméletről. Munkatáborba kellene zárni mindet.
2010. szept. 21. 15:05
 20/52 anonim válasza:
69%
o nem de lehet hogy aki beledkot az a baratja es ha szukseg vanra o ott lessz mellete.
2010. szept. 21. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!