Féltek a cigányoktól?
El kell őket tüntetni innen a francba és akkor végre nem kell attól félnünk, hogy lemészárolják a családunkat, megerőszakolják a lányainkat.
Vagy ők, vagy mi megyünk. Nincs más választás. Jó lenne, ha ezt minden magyar ember megértené.
Minek félni? ugyan olyan szánalmas emberek mint bárki más, nincs nagyobb hatalmuk, sőt még országuk, hazájuk sincs ahova hazamehetnek, ott élősködnek mindenhol és mindenkin. csak azért járnak csapatostul mert beszariak és egyedül félnek. és azért kötnek bele náluk gyengébbekbe mert akkor örülhet a fejük hogy milyen "nagyok". kb ez megy mindig és nem feltétlen csak cigányokkal.
Ilyenektől aki fél az egy alapjáraton is gyáva nyúl.
Én egész életemben cigányok közt éltem, de sosem barátkoztam velük inkább bezárkózom a szobámba minthogy velük legyek. Már megszoktam h cigók vesznek körül és ahányszor látok egyet egyre jobban undorodom tőlük. ha beszólnak is visszaszólok nekem egy senkiházi cigány ne basztasson mert úgy felidegesít h kitépem a nyelvét.
ha nem beszariak lennének a magyarok hanem a talpukra állnának talán nem lennének ennyire nagypofájúak a cigányok.
17/L (!)
Minek félni? ugyan olyan szánalmas emberek mint bárki más, nincs nagyobb hatalmuk, sőt még országuk, hazájuk sincs ahova hazamehetnek, ott élősködnek mindenhol és mindenkin. csak azért járnak csapatostul mert beszariak és egyedül félnek. és azért kötnek bele náluk gyengébbekbe mert akkor örülhet a fejük hogy milyen "nagyok".
Tudod, azért mégiscsak van valamiféle hatalmuk, amikor jön feléd 6-8 darab kancigány késekkel, te pedig ott vagy ellenük egyedül.
Ilyenkor valamiért mindig hatalmasabbnak érzem őket magamnál....
szerintem nemart egy kettovel jobalenni es ok kialnak erted. epp ez az naluk van osszetartas.
ha naluk balhevan egy telefon es van veluk egy tomeg de egy magyar hivhatja a haverjait ja en nem erekra ja en ne maszok bele ilyenbe hasonlok. szerintem ezis egy szempont. ha joba vagy egy ciganyal o oda adja az utolsojat is ha a hazaba vagy nemenged el amig nem eszel hiba van nekik keves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!