Féltek a cigányoktól?
16:58
Ez itt Magyarország! Nem Amerika!
Ha nekedjön 10 cigány késekkel és ordítják hogy megölnek, és te önvédelemből a szúrás előtt lelövöd az egyiket, téged csuknak le!!
Nálunk nincs olyan hogy önvédelem! Nincs birtokvédelem!
Szegény bácsika is végül 220V-ot vezetett a kertjébe, azt nézd meg mi lett vele! Szegénynek nem volt más eszköze..
Eztért az egy dologért bizony irígylem Amerikát! Ha ott betörnek hozzád és lelövöd a rablót, akkor nem szólnak semmit...
Az milyen volt már amikor megkergetett 10 cigány vasvillával egy forgatócsoportot, akik kocsival menekültek előlük és hívták közben a rendőröket, hogy segítsenek, és végül fel lettek jelentve, mert vezetés közben telefonáltak!
Én is tartok tőlük d egyben irtózatosan gyűlölöm is őket!
Ha megversz a mocskos cigány férget utána vagy 4-5 támadnak meg téged hogy esélyed se legyen!
Pedig a legtöbb cigányra ráférne egy akkora verés hogy ott a helyszínen vérezzen el a mocskos féreg!
Persze vannak normális cigányok is de sajnos iszonyatosan kevés!
Egyetértek, az egyik előttem szólóval, Amerikát ilyen szempontból én is irigylem, sőt, annyiból is, hogy ők voltak olyan okosak, hogy a négereket gettósították. A külvárosba elzárták az összes feketét, fekete tanárok, fekete rendőrök, ott mindenki fekete! És úgy gyilkolják egymást, ahogy akarják! Ez kéne nálunk a cigányokkal is csinálni, de mi ezt nem tehetjük meg, mert faji megkülönböztetés, és juj, akkor most így meg úgy. De nem tudom ki szív állandóan a hülye rohadt cigányok miatt. Hát nem Orbán és társai...
Nem tudom mi lesz ebből, de szerintem, amint a cigányok egyel többen lesznek mint a magyarok, nekünk fognak rontani. Hitler bár a cigányokkal kezdett volna, nem a zsidókkal. Ők még ma is teljesen ártalmatlanok.
Én is eléggé tartok tőlük, a városban sem tudok anélkül végigmenni, hogy minimum 1 ne szólna be valamit. Ha messziről látom, hogy egy kisebb vagy akár nagyobb csoport felé közeledek, inkább még jóval előtte átmegyek az utca túloldalára...nem birok közöttük végigmenni...egyszer kötöttek belém mert az utcámban sétálva(eléggé siettem) elöttem volt pár méterre 2 csaj a tuloldalt meg 3 srác. És én meg rá néztem mert most miért ne nézelődjek...a csaj megállitott hogy miért néztem rá a pasijára. én meg "WTF"? Mondom Én ugyan rá nem néztem az ő pasijára. de de Én ránéztem, akkor esett le hogy kire gondol, a tuloldalt levő pasira. és hogy Én kérjek bocsánatot. Mivel egy idö után meguntam bocsánatot kértem azt szevasz... De azért már az is átfutott az agyamon hogy agyonvernek vagy valami...
szerencsére többet nem kötött belém senki...De beszólni mindig beszólnak amit magasrol lesz@arok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!