Miért szavazol a fideszre? Mindenfajta veszekedés generálása nélkül kérdezem, mert én egyáltalán nem tudok azonosulni azzal a párttal, sose szavaznék rájuk, pedig jobboldali vagyok.
#32 A hülyét nem én játszom kettünk közül. Minden évben volt 13. nyugdíj az elmúlt 12 évben? Kérlek mutass már egy forrást erről, mert én nagyon nem ezt tapasztaltam. Nyilván az ellenzék mindent elvenne, gázárakat emelne, stb, látom szépen működik a fidesz propaganda, de hát amit a tv-ben mondanak az biztos igaz. :)
Utálom Orbánt ez tény, de az összefogásnak van egy értelmes programja, fidesznek van valami? Nincs. Csak a gyűlöletkampány és a hazugság. De látom téged megvettek a 13. nyugdíjjal. Persze, mindenkinek megvan az ára, legalábbis ezt mondják, de te elég olcsó vagy ezek szerint.
#33 Na megjött a másik, aki szerint MZP háborúba küldene minket, meg biztos nemátalakító műtétet hajtana végre az óvodásokon, stb. Nem hittem volna, hogy ilyen könnyű megvezetni az embereket. Talán egyszer majd nektek is felnyílik a szemetek, ha már nem hazugságban fogtok élni.
#35 "Nyilván az ellenzék mindent elvenne, gázárakat emelne, stb, látom szépen működik a fidesz propaganda, de hát amit a tv-ben mondanak az biztos igaz. :)"
Nem! Az az igaz ami már megtörtént.
Az "ellenzék" aminek a döntő részét azok a politikusok alkotják akik kormányon voltak 1994-1998 és 2002-2010 között is, azok már megtették.
Nézz utána mit jelentett a Bokros-csomag, mi mindent vett el az emberektől! Tulajdonképpen egyszerűbb azt nézni mit nem vettek el a válságra, rossz gazdasági helyzetre hivatkozva.
Aztán a 2002-es kormányváltásnál azonnal elvetté a családi adókedvezményt, pedig kiváló helyzetben volt az ország. Aztán alig 2 év telt el és máris elvették a támogatott forint lakáshitel lehetőségét, ami alacsony kamatú stabil, biztonságos lakáshitel volt és ezért vettek fel annyian devizahitelt. majd ahogy nyertek 2006-ban, azonnal jött az adóemelés - visszaemelték azt amit a választások előtt csökkentettek. Aztán gyurcsány elismerte, hogy alkalmatlan miniszterelnöknek és lemondott, bajnaira hagyta hogy elvegye az emberektől a táppénzt 10%-t, a 13.havi fizetéseket, a 13. havi nyugdíjat, a gyes 3. évét, a szocpol-t, a családi pótlékot a 20 év feletti diákoktól, a gáz és távhő támogatását, az agrártámogatásokat stb. stb.
Nem azt hisszük el amit a tévé mond, hanem azt amit átéltünk, mert az a valóság.
Miért hiszed azt, hogy ha egy politikai csoport 3 kormányzati ciklusban csak elvenni tudott, akkor egy negyedikben nem ugyanazt tenné azonnal?
#37 Én is jobban élek, mint régebben, de nem a fidesz intézkedései miatt, hanem mert megteremtettem magamnak. Vagy neked az bőven elég, hogy kapsz egy kis alamizsnát 4 évente, közben meg ellopják az országot? Legkorruptabb ország vagyunk, a második legszegényebb az EU-ban, de persze, épül szépül az országunk, álávjú Orbán. :)
Nyilván az EU is azért vont meg támogatásokat, mert jogállam van, igaz? Az se zavar téged, hogy Orbánék a szemedbe hazudnak, nap mint nap meg a propaganda, aminek fele nem igaz, de ez kit érdekel, jobban élsz, nem? Most mondanám, hogy azt kívánom maradjon a fidesz és meglátjuk pár hónap múlva mit válaszoltok, mennyire lesztek megelégedve az intézkedéseikkel. Az a baj, hogy egyszerű vagy, mint egy faék, letudod annyival, hogy "jobban élek, minden mást leszarok".
38! Orvosként kikérem magamnak hogy nem tanultam...S képzeld megalázóan kevés fizetésünk volt..Amit az Orbán -kormány korrigált.. 200.000 Ft környékén vittem még haza a korrekció előtt.. Tudod most mennyit viszek haza? 1.098.000 Forintot..Remélem egy orvostól nem sajnálod..Az EU pedig politikai alapon tart vissza támogatásokat..De ezt ők is vagy 4x megmondták..A csatlakozkor aláírt jogállam a mai napig nem sérült..Vagy szerinted melyik része sérült? Tudsz róla hogy pl. az Alkotmánybíróság tagjait Észtországban a győztes párt jelölheti csak..Vagy hogy Hollandiában nincs is ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG? Az szerinted nem jogállamba ütköző? A Briteknél csak egyéni lista van 500 éve.. Ha brit szabályok alapján nyert volna a Fidesz akkor a Parlament 98 %-a Fideszes lenne..Akkor Anglia nem jogállam? Olvass már utána az EU angol nyelvű oldalán hány kötelezettségszegési eljárás van folyamatban Németország és FRanciaország ellen a mai nap.. Meg fogsz lepődni.. Kedves kérdező TE arrogáns módon meg akarod az embereket győzni..
TARTSD tiszteletben a szavazatunk..
Mi a Fideszre akarunk s fogunk szavazni,aztán majd győzzön az amelyikre többen szavaznak.. Ez a demokrácia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!