Miért szavazol a fideszre? Mindenfajta veszekedés generálása nélkül kérdezem, mert én egyáltalán nem tudok azonosulni azzal a párttal, sose szavaznék rájuk, pedig jobboldali vagyok.
Leírtam teljesen normálisan, a saját tapasztalatomból kiindulva, miért szavazok rájuk. Miért kellett lepontozni?
Jobban élek, a szüleim is jobban élnek, a lakhelyem fejlődik. A háborús állásfoglalásukkal egyetértek.Minek szavazzak másra ezek után?
#22 "Úgy látom nagyon sok embert megvettek a választások előtti osztogatással és más nem is érdekli őket."
Aha. Megvettek. Persze, persze.
Mi lenne ha lemennél a boltba és megpróbálnál bevásárolni mondjuk toleranciáért cserébe? vagy vihetnél egy táska morált, netán némi jogállamiságot egy esti bulizásba, mennyi sört adnak érte?
Próbáld meg felfűteni a lakásodat vagy megtankolni a kocsidat eszmékkel!
A kormány azért van, hogy az életünket jobbá tegye, olyan környezetet teremtsen, ahol jobban élhetünk. Ez az elsődleges feladata.
Ha meg leírtuk volna mind, hogy "határon túli magyarok", "nemzeti összetartozás", "illegális migráció elleni fellépés", a "családok védelme" stb. stb. akkor meg jöttél volna a másik ostobasággal amiket be szoktatok dobni, hogy ez fasizmus meg túlhaladta a korszellem, szembe megyünk Európával és hasonlók.
Az első és legfontosabb elv, hogy nem szavazunk olyanra aki összefog gyurcsánnyal, az elqróval, aki csalással nyert választást majd belelövetett a saját állampolgáraiba, akkor mindig előveszitek a mindiggyurcsányoznakafideszek kártyát.
Én is éltem 2010. előtt. Sőt, a családom valamivel, nem sokkal, de jobban él most, mint akkor.
Viszont az ország nem ebből áll, hogy nem megy fel a farhát ára, hurrá. Én próbálok összefüggésekben is gondolkodni és nem csak a proli szintű propaganda-intézkedéseket meglátni.
A másik meg az, hogy túl a farháton és a rezsin én alapvetően morális értékek mentén szavazok és a fidesz nem ez a szint. Államigazgatásban dolgozom, kicsiben látom csak, hogy mi folyik, de az is sok. Kádári, kommunista párt lett a fidesz, kommunikációban, módszerekben, gondolkodásban. Hozzáteszem, nem voltak mindig ilyenek. Ilyen pártra nem fogok szavazni, mert egészen más értékrendet vallok.
Lehet mondani, hogy a másik oldal se jobb. Szerintem sem. De nagyon unom már, ami van, lopjon most 4 évig más, ne Mészárosék.
#29 "ezekhez képest a farhát meg se említhető, de ti ezzel jöttök feszt, mintha csak ez az egy intézkedése lett volna."
Mindig ezt csinálják.
Kiemelnek 1 intézkedést majd megpróbálják levezetni, hogy ez olyan kevés, hogy nem javít semmit. csakhogy együtt kell nézni az összeset.
Itt is a farhát az amit kiemelnek, holott más termékek árát is rögzítették, az üzemanyagokét is és a rezsi sem emelkedik, pedig nyugaton 4-5-szörösére nőtt az áruk fél év alatt. Együtt már bizony nagyon jelentős a hasznuk. de ha a farhát helyett a csirkelmellet vagy a tejet, benzint emlegetnék, akkor arra nem kapnák fel a fejüket a megvezethető ballibes szavazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!