Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért szavazol a fideszre?...

Miért szavazol a fideszre? Mindenfajta veszekedés generálása nélkül kérdezem, mert én egyáltalán nem tudok azonosulni azzal a párttal, sose szavaznék rájuk, pedig jobboldali vagyok.

Figyelt kérdés

2022. márc. 28. 10:11
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
32%
Mert kb mindenben jobb, mint a baloldali alternatíva. Személyi összetétel, válságkezelés, tapasztalat, megbízhatóság, kormányképesség, célok, eredmények stb.
2022. márc. 28. 10:14
 2/42 anonim ***** válasza:
56%
Én sem szavazok rájuk. Mert szégyellném magam, hogy pár ezer Forinttal be tudják fogni a számat hogy eltűrjem a milliárdos lopásokat.
2022. márc. 28. 10:15
 3/42 anonim ***** válasza:
36%
Éltem 2010 előtt..Egyetemistaként..Fizetős oktatás,12 % Szja..Anyukám 2 műszakban dolgozott hogy az évenként emelkedő víz,villany számlát ki tudja fizetni..A bérlet ára 10.000 Ft volt az akkori fizetésekhez képest..Most is ennyi..De azóta 5x emelkedett a jövedelmem.Van tehermentes lakásunk,a gyerekek magániskolájára futja.2010 előtt 2 évet Angliában kellett dolgoznom minden nyáron hogy segítsem a szüleim.Az amúgy baloldali testvérem 2006-ban szart a tüntetésre de a Blaha sörözöben iszogattak,a rendőrők kirángatták s jól megverték őket,pedig semmit nem tettek..Mi sosem fogunk olyan pártra szavazni amelyiknek Gyurcsányhoz köze van..Így marad a Fidesz..4-en vagyunk testvérek,meg a párjaink meg a szüleik,így több mint 20-an a Fideszre fogunk szavazni hétvégén
2022. márc. 28. 10:17
 4/42 anonim ***** válasza:
13%

Miért!? Szüleink kaptak fejenként 200 ezeret az elmúlt hónapokba, mi pedig összesen 1.5 milliót a Fidesztől.

De mivel krumpli osztásnak érezzük ezt, mint ha megakarnának venni, ezért nem a Fideszre szavazunk.

(Pedig jobban élünk mint 12 éve, saját vállalkozás, saját ház - autó, évi külföldi nyaralás, ami igaz most elmaradt 2x is.)

2022. márc. 28. 10:19
 5/42 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó élő példája hogy annak idején Judás miért árulta el Jézust..30 ezüst.De miért lep meg,a baloldalnak sosem volt gerince..Úgy könnyü:-)
2022. márc. 28. 10:21
 6/42 anonim ***** válasza:
76%

#3: "A bérlet ára 10.000 Ft volt az akkori fizetésekhez képest."

Látod, kösszönd az ellenzéki karigerinek, hogy nem lett emelve.

2022. márc. 28. 10:21
 7/42 anonim ***** válasza:
24%
2019 óta van Karigeri..Előtte Tarlós volt..Mennyit emelt Tarlós?..9 évet volt Tarlós s 3 vicces évet Geri..Aki még miniszterelnök jelöltnek is vicc volt..
2022. márc. 28. 10:23
 8/42 anonim ***** válasza:
13%
Viszont a belvárosba lakom egy 140nm2-es lakásban..Tudod megtehetem..Nem panelproli vagyok,s látszik Tarlós mit fejlesztett s ez az eszement barom mit nem csinált..:)Nyílván nálatok a Havannán nem ilyen látványos a fejlődés..
2022. márc. 28. 10:24
 9/42 Dzsonszi ***** válasza:
39%

Éltem gyerekként 2010 előtt, folyamatos rezsiemelés, nagycsaládosként alig kaptunk támogatást vagy elvették, kilátástalan volt a helyzet, a szüleim kb rettegtek az újévtól, mert megint emelkedett a gáz, villany stb. adóemelések.

Ehhez képest 2010 óta ingyenesen tanulhattunk, ingyen tankönyvet kap mindenki, szüleim fizetése jóval megnőtt, pedig ugyan azt csinálják, kevesebb rezsit kell fizetniük, mivel nagycsaládosok vagyunk rohadt sok támogatást kaptunk, anyámnak nem kell SZJA-t fizetni.

Tetszenek a Fidesz céljai, hogy nem árusítják ki az országot, nem engednek az idegen érdekeknek, megépítik Paks 2-t, nem kell külföldről villanyt is venni, nem mondanak le az olcsó és jó minőségű orosz gázról/olajról.

Akkor a félmillió forintos NULLA SZÁZALÉKOS diákhitel nagyon jókor jött, barátnőm pont átkerült volna fizetősre az egyetemen (elég szar átlaga lett önhibájából) de a Covid miatti engedmény miatt nem került át, ezzel 1 millát kb odaadott a kormány a kezébe. Ehhez képest hol volt a baloldal válságkezelése, ami nem volt ennyire erős mint a mostani? Folyamat elvettek, nem adtak mint a kormány.

De még ha nem is tetszene a Fidesz, soha nem szavaznék a Fegyőr-Jakab-Dobrev-Karácsony-Márki szerencsétlenekre, esszéket tudnék írni az ostobaságukról.

2022. márc. 28. 10:31
 10/42 anonim ***** válasza:
65%

Dzsonszi, én is éltem, sőt dolgoztam 2010 -elött.

A nagy válság ellenére, amiből hasonló jön, semmit nem éreztünk meg.

2010 elött is akinek kellet ingyen oktatás, ingyen tankönyv... egy csomó szocilás támogatás volt.

2022. márc. 28. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!