Lehet bajom ebből?
Figyelt kérdés
Nagyon részeg voltam tegnap. Du 18 körül lehetett, unalmamban részegen mentem volna apámhoz, buszon voltam, láttam egy furcsa kinézetű csávót, akihez odamentem beszéltgetni. Nem tetszett neki, zaklatásnak vette, akkor elkezdtem kóstolgatni kicsit, szólt a buszsofőrnek aki lezavart utána a buszról. Lementem, majd miután bezárta akkor beleütöttem egyet izomból az ajtóba, akkor ismét kinyitotta majd mondta hogy fel fog jelenteni .2021. dec. 2. 13:33
1/4 anonim válasza:
A buszokon szokott kamera lenni, remélhetőleg tényleg feljelent. A normális embereknek nem hiányzik, hogy ilyen részeg idióták zaklassák őket.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem baj ha kicsit gangszta az ember, nem vagyok ijedős.
2021. dec. 2. 13:46
3/4 anonim válasza:
Ne másokat zaklatva legyél 'gangszta'. A csőcselék csinál ilyeneket.
4/4 anonim válasza:
Akkor az se legyen baj, ha elítélnek garázdaságért, rongálásért stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!