Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szülőként egyetértenél azzal,...

Szülőként egyetértenél azzal, hogy transznők (=nőnek öltözött férfiak) ugyanabba a vécébe, öltözőbe mehessenek, mint a kislányod?

Figyelt kérdés

2022. jan. 10. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 Fero89 ***** válasza:
77%

#80 Csakhogy ha áll a farkad, akkor a férfi öltözőben is elzavarnak a gyerekek és férfiak mellől is, mert vannak törvényeink a közszeméremsértésre, ezen az ha az emberek a nekik tetsző mosdóba mennek, nem változtat.

Ettől félni olyan mint azt mondani, nem szabad engedni hogy a férfiak bemenjenek a konyhákba, mert akkor később ha ott késsel támad rád sem tehetsz majd semmit.

Mellesleg erről a francia perről linkelnél valamit, mert elég hihetetlennek tűnik hogy valaki álló farokkal flangált nők és kislányok között, és a francia jogrend nem tud mit tenni vele, mert nőként azonosítja magát.

2022. jan. 17. 13:51
 82/87 A kérdező kommentje:
#81: De a gyakorlatban nem így működik. Ha megengedjük, hogy férfiak, akik nőnek képzelik magukat, bemehessenek a női vécébe, öltözőbe, akkor igenis lesznek ilyen esetek. Persze, így is előfordulhatnak, hiszen most is vannak visszaélések, de ha ezt megengedjük, sőt jogilag kivédhetetlenné tesszük, akkor még több ilyen eset lesz. Svájcban elég bemenni az okmányirodába, és megváltoztathatod hivatalosan is a nemed. Innentől bárki bármilyen vécébe, öltözőbe bemehet. Kinek jó az, hogy egy csomó gyerek traumatizálva legyen, ha kevesebb is lehet? Az LMBTQ-pártiak mért mindig csak az LMBTQ-emberek jogaival törődnek, a gyerekeké mért nem érdekli őket soha? Az LMBTQ-emberek milyen jogon akarnak dönteni mások gyerekeinek a sorsáról?
2022. jan. 17. 14:34
 83/87 anonim ***** válasza:
75%

Téged meg mi a fszért addig érdekelnek csak a gyerekek, amíg fel lehet használni a beteges transzfóbiádhoz? Annak nagyobb a valószínűsége, hogy biológiailag férfi mutogatja a fszát a kisfiúknak. Vagy ez már nem számít, mert ezzel nem lehet gyűlöletkelteni a transzokra?

Azt meg tessék felfogni, hogy a transzneműség nem vélemény kérdése. Az orvostudománynak van álláspontja, laikusként azt kell elfogadni. Ha annyira azt akarod, hogy a "véleményed" ne egy üres konteós gyűlöletkeltés, akkor tessék, csapj fel kutatönak, kutasd a témát, érj el valid tudományos eredményeket. Kerüld meg magad a "cúna rósz pjopagandát". Ja, hogy nem megy..? Biztos a rendszer tehet róla, tudom....

Egyébként meg a nemváltás ha hivatalosan normálisan van kezelve, akkor nincs gond azzal, hogy valaki visszaél vele. Ha több szakvélemény alátámasztja, akkor rendben van. Ezt a bemondásra átírom magam dolgot én se támogatom. Mondjuk erősen kétlem, hogy bárhol is a wcnél elkérik a személyit, hogy valid legyen ez a random bemondásra átírt emberek odamennek helyzet...

2022. jan. 17. 16:21
 84/87 anonim ***** válasza:
15%

#83 Csak szólok, hogy kizárólag a biológiai férfiaknak van f@sza amit mutogatni lehet bárkinek!

Megszavazhatod a jogát a transz nőknek, hogy mutogathassák a magukét, csak az éppen olyan, mintha egy vibrátort mutogatna.

2022. jan. 17. 16:35
 85/87 anonim ***** válasza:
72%
Minthogy a 72-es hozzászólásomra sem válaszolt a kérdező, csak lapít a fűben, egyértelmű, hogy nem őszinte ember. Az alteregó felhasználóit is bevetette, azért lett ilyen heves, egy időben történő a lepontozás mindenkinek, aki nem transzfób módon szól hozzá. Megérné ha a moderátorok rá tudnának nézni az IP címekre.
2022. jan. 17. 16:56
 86/87 A kérdező kommentje:
#85: Szerintem én már leírtam itt is, hogy felőlem mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Nekem nem a szexuális kisebbségekkel van bajom, hanem ezzel az LMBTQ-lobbival, ami őrültségeket akar a társadalomra kényszeríteni. Az IP-címeket nyugodtan ellenőrizni lehetne, nem az vagyok, akiről beszélsz.
2022. jan. 17. 16:59
 87/87 anonim ***** válasza:
83%

#84 örülök, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, így még nehezebb elmagyarázni az egyébként full egyértelműt. Szóval van egy kisfiú, bemegy a férfi wcbe, ahol többnyire magukat férfinak érző, férfi nemi szervvel rendelkező férfiak vannak. Nyilván ez a többség, ez a gyakori. Annak nagyobb a valószínűsége, hogy a fiadat egy átlag faszi zaklatja. Az semmivel nem jobb, ellenben nagyobb a valószínűsége.

Egyébként visszakérdeznék azokhoz, akik szerint mindenkinek a születési nemének megfelelő budiba kell bemennie. Tegyük fel, hogy van egy szakállas faszi bemegy a női mosdóba, ahol aztán azt mondja, hogy neki pinája van. Ezzel jobban vissza lehetne élni szereintem, még át se kell íratni magad, be se kell öltözni.

2022. jan. 17. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!