Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szülőként egyetértenél azzal,...

Szülőként egyetértenél azzal, hogy transznők (=nőnek öltözött férfiak) ugyanabba a vécébe, öltözőbe mehessenek, mint a kislányod?

Figyelt kérdés

2022. jan. 10. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező:

"Nem tudom, mi gyűlölet van abban, ha az ember elfogadja, hogy vannak transznők, de azt nem, hogy nőkkel és kislányokkal vécézhessen, öltözhessen."

Betegesen kevered a pedofíliát a transzneműséggel. Ez nálatok valami kognitív zavar?

A gyűlöletet ott találod a saját oldaladon. Nézd például a 45-ös válaszolót, aki szerint a transzneműséghez képest egy pedofíl jobb ember. Érteeed, aki bűncselekményt követ el kiskorú gyerekek ellen, az szerinte erkölcsösebb, mint az, aki másnak érzi magát, mint amilyen neműként azonosították születésekor. Ezek vagytok ti, ezzel a branccsal vagy te is egyoldalon.

Valószínűleg a 48-as is ugyanaz a bátor ember, aki az LMBTQ betűszóhiz hozzácsapott egy P-t, hogy azt sugallja, hogy a pedofílok is közéjük tartoznak. Ilyen sunyi, alattomos emberek vannak azon az oldalon, ahonnan csináljátok a feszültséget. Ezek vagytok ti.

A kérdésedben alapból egy marhaságot állítasz: transznők = nőnek öltözött férfiak. Legalább a Wikipédia oldalán megbézhetted volna mit jelent a szó, mielőtt használod. Pont ezért nem is lehet helyesen válaszolni a kérdésedre.

Ugyanis vannak transznemű emberek, akik tényleg női ruhába öltözött férfiak, ők transzvesztiták. Nem érzik nőknek magukat, csak szeretnek nőként megjelenni. A transzszexuális emberek pedig a másik nemmel ellentétesnek érzik magukat, és a külsejüket is ehhez akarják igazítani. Olyan nincs, hogy transz ember és kész, pontosabban kellene fogalmaznod, ha már állítólag nem egy kis gyűlölködésre számítva írtad ki a kérdésed.

2022. jan. 13. 20:27
 52/87 anonim ***** válasza:
45%

A szülőség szerintem itt lényegtelen. A problémák egy felnőttel szemben is ugyanolyan problémák.

Szerintem az a legtisztességesebb és biztonságosabb módszer, hogy az, akinek meg lett csinálva a nemi átalakító műtét, vagy már hormonkezelés alatt ál, az mehessen abba a mosdóba, ami az „új” neme.

Viszont támogatom a műtét és a hormonkezelés TB finanszírozását, többek között emiatt is.

Amúgy transznemű az, akinek meg van a műtét és teljesen úgy néz ki, mint a születésétől eltérő nem. Az, aki csak az ellenkező nemnek öltözik, az transzvesztita.

A hormonkezelés amúgy kizárja az erekciót, emiatt engedném az ezalatt állókat is az ellenkező nem mosdójába, hiszen így a nemi erőszakra nem igazán képesek.

2022. jan. 13. 21:03
 53/87 anonim ***** válasza:
15%

#51 Itt csak te vagy az aki keveri a sz@rt. A transz nők bizony nőnek öltözött férfiak. Pont ezt akarják/akarjátok eltüntetni azzal, hogy meg lehessen változtatni a hivatalosan bejegyzett születési nemet.

Amit nem vagy hajlandó te sem megérteni, hogy nem fogadjuk el a kitalált szavaitokat.

Nők vannak és férfiak. Az, hogy valakire rámondjátok hogy transznő, attól még semmi köze nem lesz a nőkhöz. csak úgy fog kinézni, mintha nő lenne.

Ez nem gyűlölködés, ez elemi biológia, a természet tiszteletben tartása. Attól mert nem vagyok hajlandó nőnek nevezni azt aki férfinak született és átműtötték, meg nem vagyok hajlandó magamat cisz-nőnek nevezni amiatt hoyg engem nem műtöttek meg hanem nőnek is születtem, még nem gyűlölködök. Csak nem fogadom el, hogy át akarjátok írni a természet rendjét, az alapvető szavainkat.

Éljen ahogy szeretne, segítsük benne éppen úgy mint mindenki mást akinek mentális problémái vagy fizikai bajai vannak és rászorul a segítségre - hiszen mi is bármikor kerülhetünk hasonló helyzetbe, hogy másoknak kell segíteni az életünket! De ettől még nem kell beállni az ápoltak közé és ismételgetni az amit a valósággal szemben kitalálnak.

2022. jan. 13. 21:04
 54/87 A kérdező kommentje:
Jellemző, hogy #53-ast hogy lepontozták, miközben semmi gyűlölködőt nem írt, csak tényeket közölt. Ebből látszik, valójában kik is a kirekesztők és gyűlölködők.
2022. jan. 13. 21:32
 55/87 anonim ***** válasza:
43%

Az 53-as kis pajtikád mentális betegekként írja le a magyar emberek egy részét, ezért lepontozzuk. Szerinted pedig a lepontozás nem a véleményünk kifejezése, hanem gyűlölködés. Gondolom amikor te lepontoztál engem, akkor meg a szeretedet fejezted ki.

Írjatok egymásnak priviben, nagyon boldogok lesztek mindketten.

2022. jan. 13. 21:57
 56/87 A kérdező kommentje:
#55: A mentális betegségek nem kellemes dolgok. Ezt senki nem állítja. Már maga a betegség szó is negatív érzelmeket fejt ki. De ettől még, ami betegség, azt annak kell nevezni. Képzeld, ismerek depressziósokat, skizofréneket, és nekik se könnyű megélni, hogy az emberek betegnek tartják őket, de ők mégse verik a mellüket, hogy ez csak egy változata az emberi léleknek, amit el kell fogadni.
2022. jan. 13. 22:12
 57/87 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes, Magyarország létrehozott egy saját mentális betegség definicióját, szerintem a Betegségek Nemzetközi Osztályozását folyamatosan frssítik, és ehhez alkalmazkodnia az összes klinikai szakpszichológusnak és pszichiáternek és a 33-as törvény elfogadása előtt, se hasra ütés szerűen adták ki a transznőknek vagy férfiaknak a pszicihátriai és pszichológiai szakvéleményt.... és arra se adták volna ki, ha ők ott földhöz vágják magukat, de hallgassuk mit mondott egy híres neves pár évvel ezelelőtt elhunyt pszichológus.

" A nemi identitás nem hit kérdése, nem vallás, hanem tudomány: még a genderideológiai agymosottsággal aligha vádolható Ranschburg Jenő is leírta Pszichológiai rendellenességek gyerekkorban című könyvében:"

„A biológiai nemmel ellentétes nemi identitás (transz-szexualizmus) esetén a pszichoterápia (akár dinamikus, akár viselkedésterápia) eredménytelen: az egyénnek önmaga neméről kialakult meggyőződése a lényeget tekintve megrendíthetetlen.”

[link]

2022. jan. 13. 22:18
 58/87 anonim ***** válasza:
32%

#56: akkor az általad említett depressziós és skizofrén barátaidnak mondhatod, hogy betegek. De egy olyan emberre ne mondd, aki nem beteg. Nem arról van szó, hogy a betegség szégyen lenne. De ha én azt mondanám, hogy a transzfóbiád kórós és mentális betegség, biztosan pszichózisba esnél és emelt szívdobogás mellett pontoznál le, aztán írnád a vérgőzös válaszodat.

Szóval maradjunk korrektek és azokat hívjuk betegeknek, akiket az orvostudomány is betegeknek tart.

"de ők mégse verik a mellüket, hogy ez csak egy változata az emberi léleknek, amit el kell fogadni"

Én nem láttam melldöngető transzneműt, melldöngető transzfóbot annál többet.

Egyáltalán mire ez a nagy indulat a hozzád hasonlóktól? Miért pécéztétek ki pont a traszneműeket? Nem volt védtelenebb kisebbség, akikkel ki tudtatok volna tolni anélkül, hogy szégyellnetek kellene magatokat a család előtt?

2022. jan. 13. 23:31
 59/87 A kérdező kommentje:
#57: A pszichológia, sőt a pszichiátria nem igazán egzakt tudomány. Holnap már lehet, hogy más állásponton lesznek a kutatók. És ezekben a tudományágakban már régóta több a politika, mint a tudomány. Te komolyan nem gondolod betegnek azt, aki annyira elégedetlen a testével, hogy meg akarja csonkítani?
2022. jan. 13. 23:31
 60/87 A kérdező kommentje:
#58: Épp ez a probléma a mai világgal. Hogy már inkább a tényeket is megváltoztatjuk, csak nehogy valakinek az érzékenységét sértse. Ha a transzneműség betegség, akkor ezt igenis lehessen kimondani. Azt pedig te nem érted meg, hogy a legtöbb embert, engem is beleértve még így se érdekel, ha úgy élik az életüket, ahogy akarják. A probléma ott kezdődik, amikor már az ő érdekükben a nemek definícióját akarják megváltoztatni, hasraütesre nemet változtathatnak, be kell engedni őket más nemű vécébe, öltözőbe, akkor is, ha a többiek ezt nem akarják, hagyni kell őket versenyezni sportban, szépségversenyeken, akkor is, ha etikátlan, és ha nem nekik van a verseny kitalálva. Szóval az szép dolog, hogy sajnáljuk az elesetteket, és ne bántsuk őket, eddig egyet is értünk, csak ma már nem erről van szó, hanem az elesettek nevében mindenféle képtelenséget akarnak a társadalomra kényszeríteni.
2022. jan. 13. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!