Szülőként egyetértenél azzal, hogy transznők (=nőnek öltözött férfiak) ugyanabba a vécébe, öltözőbe mehessenek, mint a kislányod?
Propaganda, az... Minden propaganda, ami a egyeseknek nem fér bele a pici ízlésébe, de amúgy közösségi szinten nem ártalmas...
Mondjuk belegondolva én is jó hülye vagyok, hogy leállok olyan degeneráltakkal vitatkozni, aki szerint a pedofília az Lmbtq része. Illetve az is elég nagy ostobaságról tanúskodik a részemről, hogy olyan konteós, ostoba emberekkel vitatkozok, akik laikusként profin megmondják mindenféle forras nélkül, hogy az orvosok csak kiszolgáljak a """propagandát""" úgy világszinten együttvéve.
#70:
Maradt még olyan kérdés a Gyakorikérdések oldalán, ahova nem posztoltad oda a szánalmas kis hazugságod, az LMBTQ betűszóhoz csapott P-t? Azt sugallva hazug módon, hogy a pedofília az LMBTQ része lenne.
Pontosan tudod, hogy ilyen nem létezik. Hiszen te találtad ki, vagy egy nálad még alattomosabb, rosszindulatúbb társad. A barátaid, a családod mit szólnának hozzá, ha megtudnák, mennyire tisztességtelen, hitvány ember vagy?
Szorgos "munkásságod" szégyen minden erkölcsös magyar ember számára.
Kérdező, nagyon érdekelne, hogy az imént említett hozzászóló tettéről neked mi az őszinte véleményed. Ha megtisztelnél bennünket a válaszoddal, azt hiszem mi magunk is jobban megismernénk az erről az egészről alkotott véleményed és tisztába tehetnéd a szándékaid tisztaságát.
"és még ha vannak is fülkék, nem biztos, hogy magára zárja az illető"
Egyrészt: WTF, ki az, aki nem zárja magára a vécét? És milyen hülye indok az, hogy kicsi a hely? Vagy te a "nem zárja magára" alatt azt értetted, hogy nem is csukja be az ajtót? Mert ilyet én még egyszer sem tapasztaltam, de ha előfordul, akkor természetesen ez ellen fel kell lépni.
Másrészt, pontosan mit is akartál ezzel mondani vagy megindokolni?
Ha valakinek traumatizáló, hogy a vécében rányithatnak, akkor az szépen bezárja az ajtót. Ha valakinek traumatizáló, hogy rányithat másokra, az kopog.
"Azért van külön férfi és női vécé, hogy a két nem külön tudjon vécézni"
Nem, azért, mert a vécé megjelenésekor azt is erkölcstelenségnek tartották, hogy egy férfi meg egy nő gardedám nélkül tartózkodjon egy helyiségben. Szeretnéd visszahozni ezt a szokást? Illetve nem tudom, elkerülte-e a figyelmedet, de a saját kérdésed nem a koedukált vécékről szólt, hanem arról, hogy nők női vécébe mehessenek-e. Erre kaptál pár logikus választ: igen. Elfogadod, továbblépsz.
"Aki férfi, az ne akarjon női vécébe menni, csak azért, mert éppen azt gondolja magától."
Ja, csak az számítson, hogy TE mit gondolsz róla. Hát, van egy rossz hírem: ez nem vélemény kérdése, hanem egyszerű tudományos tény, hogy a transz nők is nők. Szomorú, hogy te ezt nem tudod elfogadni, biztos vagyok benne, hogy szakértők segítséget tudnak ebben nyújtani, de addig is: a kis tévképzeteidhez nem fog senki alkalmazkodni.
#77 A megoldás sajnos ott van az egész lmbtqxyz lobbi hátterében: kellenek nekik a gyerekek. Jobb esetben csak azért hogy legyen aki vevő lesz a hülyeségeikre később is felnőttként, rosszabb esetben már gyerekként szeretnének velük szexuális kapcsolatot.
És ne hisztizzen senki, mert aki egy óvodásnak vagy kisiskolásnak azt akarja megtanítani milyen maszturbálni vagy hogy nem baj ha egy bácsi lengeti előtte a farkát, az semmi mást nem akar azzal gyerekkel, mint szexet. Különben nem is jutna eszébe vele ilyenekről beszélni, neki ilyesmit mutogatni, tanítani.
76, szövegértelmezés. Az mondtam, hogy ha van olyan (akár férfi, akár nő, akár transznemű, akár nem), aki a vécében nem nyitott ajtóval pisil, azt vonjuk felelősségre, és az ellen lépjünk fel. De azt is mondtam, hogy ez (legalábbis a női vécében, ahova én járok) még sose fordult elő, pedig hidd el, emlékeznék rá. És azt is fogd fel légyszi, hogy pont ugyanolyan traumatizáló egy gyereknek, ha női testben élő nőt lát, mintha férfit/férfi testben élő nőt látna.
Szóval megint ott tartunk, hogy téged a legkevésbé se érdekelnek a gyerekek, csak addig, amíg éppen alátámasztják a kis transzfób érvelésedet. Nagy kár, hogy minden érvedet valami olyasmire építed fel, ami nem transznemű emberek esetében is probléma, tehát kvázi elismered, hogy a transzneműek beengedése a vécébe nem rejt további kockázatokat - egyszerűen csak neked ott nem tetszenek, és mivel a világ körülötted forog, ezért mindennek úgy kell lennie, ahogy azt te elképzeled.
Ha egy nőnek látszó valaki bemegy egy női vécébe és magára csukja az ajtót akkor soha senki nem fogja tudni, hogy nem nő hanem férfi vagy transz.
A téma nem erről szól, ez az amit nem értesz meg.
Arról, hogy általános joggá akarják tenni egyesek (te?), hogy a "transz nők) használhassák a női mosdót, öltözőt, csak mert magukat nőnek mondják.
ha pedig ez általánosan joguk lenne akkor nem állíthatod meg akkor sem a vécé ajtajában, ha férfinak látszik is, mert neki joga lenne bemenni, hiszen "nőnek identifikálja magát". Ahogyan nem lenne joga kizavarni a fűrdőből azt sem, akinek áll a farka miközben mellette nők, gyerekek öltöznek, hiszen szintén "nőnek identifikálja magát". Bírósági per van ilyen a franciáknál.
EZT nem akarjuk, hogy ide eljussunk és EZÉRT már akkor meg kell állítani, amikor te még érvelhetsz ilyenekkel, hogy nincs is olyan aki... De lesz! Ha most nem mondjuk, ki, hogy nem mehet be, nem alapjoga és a nőknek van joga ahhoz, hogy csak nők között legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!