Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nálunk is bevezetik véleményet...

Nálunk is bevezetik véleményetek szerint a kötelező oltást?

Figyelt kérdés

Most tulajdonképpen ugyanabban a helyzetben vagyunk, mint mikor kitört ez a világjárvány itt Európában is.

Az országok sorra zárkóztak be, Olaszország, Ausztria, már gondolkodott rajta Szlovákia is, stb...

Nálunk ekkor azt kommunikálták, hogy nem fogjuk követni a többi ország példáját, majd rá kettő héttel már kijárási korlátozást vezettek be.

Most ugyanez van a vakcinákkal kapcsolatban. Ausztria már kötelezővé tette és Szlovákia is készülőben van ezt meglépni, továbbá ezt a WHO is egyre jobban szorgalmazza.

Szerintetek ugyanez lesz, mint 2019 tavaszán?

"Neem, mi nem követjük a többi ország példáját, itt nem lesz ilyen", majd sunyiban egyszercsak belengetik, hogy általánosan is kötelezővé teszik?

Mit gondoltok van rá esély, hogy ez lesz?

2021. nov. 20. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
90%

A koronavírus kb. a nátha virulenciájának a szintjéig fog mutálódni, szóval úgyis elkapod valamikor hiába megy a maszkozás meg a többi korlátozás.

Eldöntheted minek van nagyobb kockázata. Az oltásnak, vagy a covidnak.

2021. nov. 22. 00:52
 42/88 anonim ***** válasza:
87%
Én NEM támogatom a kötelező oltást. Aki akarja, felőlem nyugodtan beadathatja magának bármelyik vakcinát bármennyiszer, de a többi embert hagyják békén!
2021. nov. 22. 05:32
 43/88 anonim ***** válasza:
100%
Orbán túl gyáva egy ilyen lépést megtenni, főleg választás elött.
2021. nov. 22. 08:21
 44/88 anonim ***** válasza:
77%

Én kinézem Orbánból, hogy bevezeti a választások előtt. Korábban azt nyilatkozta, hogy nem lesz kötelező az oltás, aztán mégis kötelezővé tette több szektorban is. Sokszor hazudott már, de sosem lett semmi következménye. Fokozatosan csinálja, gondolván, hogy úgy kevésbé fáj. Nem haragít magára egyszerre mindenkit, mert nem hülye. Ha megnyerik a választást, utána már szabad a pálya, főleg, hogy a mostani parlamenti ellenzék sem áll az útjába.

Ha az ellenzéki összefogás nyer jövőre, akkor arra számítok, hogy még durvább lesz a helyzet. Általános kötelező oltás minden állampolgárnak (kivéve azokat, akik elrendelik és betartatják), csak nyugati oltásokkal.

Ha valami hatalmas csoda folytán nem az előző kettő csapat nyerne, akkor talán még lenne egy kis remény. De ennek nagyon kicsi a valószínűsége.

2021. nov. 22. 09:16
 45/88 anonim ***** válasza:
83%
Én nem tudom elképzelni hogy ténylegesen kötelezni is tudnák ezt. Mi várna arra, aki így sem megy el? 150-200 ezres pénzbüntetés? Befizetem és megyek tovább.
2021. nov. 22. 09:37
 46/88 anonim ***** válasza:
40%
Mivel az oltatlanok, oltasellenesek a kissebseget alkotjak, Orbannak csak az elönyere valna, ha a valasztasok elött kötelezöve tenne az oltast mindenki szamara. Igy több szavazatot kapna. Egyebkent szerintem attol függ, hogy alakul tovabb az uj betegek szama. Az egeszsegügyi ellatas mar összedölöben van, nem birjak a sok beteget ellatni, tehat nagy valoszinüseggel kötelezö lesz az oltas. Nemcsak Magyarorszagon, de Europaban szerintem mindenhol. Mar a nemetek is beszelnek rola, Ausztriaban pedig februartol kötelezö mindenkinek.
2021. nov. 22. 18:38
 47/88 anonim válasza:
83%
Amúgy nem az a baj, hogy arra kérnek hogy oltasd be magad, hanem az hogy nem fogadják el, ha te nem szeretnéd az oltást.
2021. nov. 22. 20:32
 48/88 everlight ***** válasza:
81%
Ha komoly lenne a vírus,de nem veszélyes meg ha érne valamit az oltás akkor lenne érdemes kötelezővé tenni.
2021. nov. 22. 22:37
 49/88 anonim ***** válasza:
39%
Nem komoly a virus???????? Te hol élsz?
2021. nov. 22. 22:47
 50/88 everlight ***** válasza:
100%
49.Szinte csak olyanok halnak bele akik nagyon öregek,halálos betegségük van. Csak a körülötte lévő hiszti a nagy,a gyáva ingyen élők lezáratásokat akarnak,meg hogy minden élőlényt oltsanak be egy haszontalan vakcinával ami kísérleti jellegű.
2021. nov. 22. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!