Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nálunk is bevezetik véleményet...

Nálunk is bevezetik véleményetek szerint a kötelező oltást?

Figyelt kérdés

Most tulajdonképpen ugyanabban a helyzetben vagyunk, mint mikor kitört ez a világjárvány itt Európában is.

Az országok sorra zárkóztak be, Olaszország, Ausztria, már gondolkodott rajta Szlovákia is, stb...

Nálunk ekkor azt kommunikálták, hogy nem fogjuk követni a többi ország példáját, majd rá kettő héttel már kijárási korlátozást vezettek be.

Most ugyanez van a vakcinákkal kapcsolatban. Ausztria már kötelezővé tette és Szlovákia is készülőben van ezt meglépni, továbbá ezt a WHO is egyre jobban szorgalmazza.

Szerintetek ugyanez lesz, mint 2019 tavaszán?

"Neem, mi nem követjük a többi ország példáját, itt nem lesz ilyen", majd sunyiban egyszercsak belengetik, hogy általánosan is kötelezővé teszik?

Mit gondoltok van rá esély, hogy ez lesz?

2021. nov. 20. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
47%

27, 30!

Bocs, csak a székéhez ragaszkodó főnököm blöffölt. (Egy oltatlan akire az 599/2021. korm. rend. vonatkozik.)

2021. nov. 21. 17:58
 32/88 anonim ***** válasza:
86%

Hogyan lehetséges az, hogy van 6 millió beoltottunk és a statisztikai adatok nagyságrendileg ott vannak, mint egy éve, vagy fél éve?

1.: Közel sincsenek annyian beoltva, tehát hazudnak.

2.: Szart sem ér az oltás, tehát hazudnak.

Én magam nem vagyok oltásellenes.

Oltassa be magát, aki AKARJA.

Én nem fogom.

Tisztelt Oltáspártiak!

Hányszor vagytok hajlandóak beoltattatni magatokat, hogy eleget tegyetek a(z) (oltás) diktatúrának???

2021. nov. 21. 18:06
 33/88 anonim ***** válasza:
93%

32-es válaszadó.

Nem rossz indulatból írom, szóval félre ne értsél, de te erre még csak, most jöttél rá?!

Nincsen 6 millió be oltott az országban, szerintem a fele lehet meg, egyébként az oltást szart se ér, több ismerősöm is van, akik akkor lettek igazából betegek, amikor meg kapták az oltásokat, sajnos köztük én is.

2021. nov. 21. 18:13
 34/88 anonim ***** válasza:
91%
Én már korábban rájöttem, csak sokan még nem. Ezért kell felhívni a figyelmet az összes létező fórumon, ahol nem tudnak lefújni könnygázzal, vízágyúval, lelőni gumilövedékkel, vagy élessel.
2021. nov. 21. 18:16
 35/88 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos, nagyon nagy probléma, hogy az országban több tíz vagy száz ezer ember van akik, a híradót szentírásnak veszik, hogy az Orbán miért is hazudna a népnek.

Ha kézzel fogható bizonyítékot az arcukba nyomná az ember, ők akkor se hinnék el, mert amit nem az Orbán mond az nem lehet igaz, számukra.

2021. nov. 21. 18:50
 36/88 anonim ***** válasza:
87%

Csak Részlet a feljeletésből, mert nagyon hosszú.

"...Mivel a biológiai fegyver felismerésére orvostudomány egyetemi végzettség vagy ahhoz köthető magas iskolai vėgzettségre van szüksėg! Ezért nem zárható Ki, hogy ma Magyarország területén a

magukat vírus szakértőknek kikiáltó

személyek között, kizárólag anyagi javak

ellenében, olyan pszichikai tehernek teszik ki a magyar társadalmat melynek

következtében effektiv fizikai halál állapota áll be. Mivel a Covid-19 virusra kifejlesztett

vakcinák hatékonysága megkérdőjelezhető, szerepüket nem töltik be, és többszöri oltás után is fertőző betegséget kap el a páciens vagy ő maga válik a fertŐzés terjesztöjének.

Ezért mindenképpen inditványozom a

Nemzeti Adó és Vamhivatalnal azon

Személyek anyagi helyzetének és

hozzátartozó családtagjaiknak a

kivizsgálását. Akik az elmúlt két évben,

külónõsen nagy nyilvánossag elött

médiafelületek bevetésével, tehát közmédia egyéb internetes felületeken a koronavírus járványügyi szakértőinek nyilvánították magukat. Beleértve a közismertté vált celeb személyeket akik egyértelmüen nem rendelkeznek orvosi egyetemre irányuló végzettséggel. Hiszen közismertségük nem köthető ezen tevékenységhez csakis az emberek szórakoztatására irányuló tevékenységgel élik napjaikat. A biológiai fegyver felkutatására és az arra a kiadott

gazdasági összegek tehát pénzbeli tényleges..."

Teljes szöveg:

[link]

2021. nov. 21. 19:00
 37/88 anonim ***** válasza:
24%

Előbb-utóbb úgyis immunizálódni fog mindenki. Vagy oltással, vagy úgy hogy elkapja. Egyre virulensebb mutációk jelennek meg, csak idő kérdése hogy mindenki érintkezésbe kerüljön a vírussal. Lehet már most a 4. hullámban elkapják az oltatlanok.

Aki szerencsés annak enyhe lefolyású lesz, aki peches annak marad vissza tartós egészségkárosodás, vagy éppen belehal. Nem kár értük, legalább elfogynak s visszatérhet az élet a régi kerékvágásba. Úgysem lehet velük mit csinálni, annyival kevesebb konteós hülye lesz.

2021. nov. 21. 20:02
 38/88 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a barátnőm egy hete oltatta magát, azóta kétszer ájult el, előtte sosem fordult vele elő, meg valami rohamféle is jött rá egyszer, visszament a panaszaival, és azt mondták ilyen mellékhatások előfordulhatnak, és ezért nem vállalnak felelősséget. Hát köszönjük szépen, a barátnőmből meg lassan pánikbeteg lesz!!
2021. nov. 21. 23:26
 39/88 anonim ***** válasza:
90%
És méghogy ezt kötelezővé teszik az én felelősségemre? Előbb kötöm fel magam!!
2021. nov. 21. 23:27
 40/88 everlight ***** válasza:
73%
Szüntessék be inkább,nem ér semmit.Azóta sok a fertőzött mióta van oltás
2021. nov. 22. 00:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!