Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nálunk is bevezetik véleményet...

Nálunk is bevezetik véleményetek szerint a kötelező oltást?

Figyelt kérdés

Most tulajdonképpen ugyanabban a helyzetben vagyunk, mint mikor kitört ez a világjárvány itt Európában is.

Az országok sorra zárkóztak be, Olaszország, Ausztria, már gondolkodott rajta Szlovákia is, stb...

Nálunk ekkor azt kommunikálták, hogy nem fogjuk követni a többi ország példáját, majd rá kettő héttel már kijárási korlátozást vezettek be.

Most ugyanez van a vakcinákkal kapcsolatban. Ausztria már kötelezővé tette és Szlovákia is készülőben van ezt meglépni, továbbá ezt a WHO is egyre jobban szorgalmazza.

Szerintetek ugyanez lesz, mint 2019 tavaszán?

"Neem, mi nem követjük a többi ország példáját, itt nem lesz ilyen", majd sunyiban egyszercsak belengetik, hogy általánosan is kötelezővé teszik?

Mit gondoltok van rá esély, hogy ez lesz?

2021. nov. 20. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
73%
Mivel választások lesznek így tuti nem lépik meg, sőt, nem is fognak utalni ilyesmire, ha meg meglesznek a választások és maradnak, akkor meg azért nem mert 4 évig ismét nyeregben lesznek, max majd az utolsó egy évben kezdenek megint valamibe, bár remélhetőleg addigra már eltűnik ez a vírus dolog.
2021. nov. 21. 00:46
 12/88 anonim ***** válasza:
92%

"Ha tényleg az lenne a cél, hogy oltással megmenteni mindenkit, akkor 1 hónapig le kellene zárni mindent és egyszerre beoltani mindenkit még működő (nem ránk maradt) oltással."

Két év után még mindig elhiszed, hogy ilyen "csak egy hónap" zárásokkal meg lehet ezt oldani? És nem lehet mindent lezárni, képtelenség.

2021. nov. 21. 00:58
 13/88 anonim ***** válasza:
89%

Biztos, hogy előbb-utóbb nálunk is kötelezővé teszik, osztrák mintára. Jövő ilyenkor ha oltatlanul (vagy akár csak az oltottsági kártyádat otthon hagyva) kilépsz az utcára, és elkapnak (igazoltatnak), akkor ott helyben lelőnek, vagy behurcolnak egy kórházba, és erőszakkal beoltanak.

Tiszta fasizmus. Lehet, hogy még megkülönböztető jelzés is lesz, mint a sárga csillag volt. (Ne mondja senki, hogy konteós vagyok, amiket az elmúlt másfél évben konteósnak bélyegezve jósoltam, mind pont úgy történtek.)

2021. nov. 21. 01:01
 14/88 anonim ***** válasza:
75%
Miért honnan ugrik elő a vírus?
2021. nov. 21. 01:01
 15/88 A kérdező kommentje:

Tényleg jesszus már tavasszal választások.

Bele sem gondoltam ebbe, hogy már ilyen közel vagyunk hozzá. Én meg gondoltam addig még lehet a vírus helyzet is stabilizálódik.

Hát nem fog...

2021. nov. 21. 01:10
 16/88 anonim ***** válasza:
67%
Ha kötelező lesz Magyarországon az oltás, már dobbantok is Ausztriába!
2021. nov. 21. 01:57
 17/88 anonim ***** válasza:
98%
#16 2022.02.01-től kötelező az oltás Ausztriában... sőt az oltási kiskönyv(Green Pass) csak 7 hónapig lesz érvényes, hosszabbítani meg a 3.-al lehet.
2021. nov. 21. 07:41
 18/88 anonim ***** válasza:
87%
Már elég sok munkáltató tette kötelezővé. Kasler is a tanároknak és az eú dolgozóknak.
2021. nov. 21. 07:54
 19/88 anonim ***** válasza:
90%

Látta valaki ezt 2002-ben készült filmet?

Equilibrium – Gyilkos nyugalom

[link]

2021. nov. 21. 09:30
 20/88 anonim ***** válasza:
100%

Még nem láttam sajnos. Viszont kicsit emlékeztet a leírás erre a filmre: Az emlékek őre

Meg akkor még ami eszembe jutott: Az egészség ellenszere.

2021. nov. 21. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!