Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne vissza hozni a halálbüntetést?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondja igen valaki azt mondja nem de akkor miért igen és miért nem?
2010. szept. 4. 17:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó lenne, én is gondolkodtam már rajta. Sokkal jobb lenne a közbiztonság, mert nem csak kivégzik a bűnösöket hanem a leendő bűneseteket is megelőzné
2010. szept. 4. 19:23
 22/30 anonim ***** válasza:
84%

Bírom mikor a sok cyberhuszár a gépe előtt ülve leírja, hogy:

Halál rájuk! Whaaaa....

De bele sem gondol, hogy azok az emberek tényleg meghalnak.

Nem lenne elrettentő ereje, sosem volt.

Az olyan indokokat, hogy "akkor te mit szólnál, hozzá, ha a 6 éves kislányodat megerőszakolná egy pedofil" már unom.

Ha halálba juttatom mitől lennék különb? Kényszermunka élete végéig vagy mit tudom én de egy olyan aljas féregnek a vére nem tapadjon az én kezeimhez, mert nem ér annyit. Még ha a törvények szerint simán megtehetem, a tény nem fog változni, hogy embert öltem.

A bíró aki az ítéletet szablya legalábbis.

Gondolkozzunk már egy kicsit emberek!

Muszáj erkölcsileg a középkor szintjére visszafejlődnünk?

2010. szept. 4. 20:58
 23/30 anonim ***** válasza:

ma 17:3

Minden szavaddal egyet értek!

2010. szept. 4. 21:08
 24/30 anonim ***** válasza:
44%

Képzeljétek csak el, egy diktatórikus kormány van hatalmon, akinek az az érdeke, hogy az ellenzéket, a hőbörgőket eltávolítsa az útjából. Az országban pedig engedélyezett a halálbüntetés. Koholt vádakkal szinte mindenkit elhallgattathatna ÖRÖKRE!

Akkor vajon támogatnátok-e a halálbüntetést, ha ti is ártatlanul mennétek végig a halálsoron?

Amit leírtam már megtörtént Magyarországon, 1956 után így tisztogattak "kedves" pufajkás magyarjaink.

Nem tanultok sosem?!

2010. szept. 4. 21:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az USA-ban is van. Annyira szeretjük majmolni Amerikát, és amit kell, azt meg nem vennénk át. Szerintem igenis vannak, akik halált érdemeltek. Ilyenek a sorozatos visszaeső gyilkosok, vagy azok az emberek, akik úgy követtek el rablógyilkosságot, hogy képesek röhögni rajta. Elég sok ilyen van a tudjukmilyenfaj körében. Ezek egytől egyig halált érdemelnének.
2010. szept. 4. 21:20
 26/30 anonim ***** válasza:

17:38-asnak!

Tévedsz! Semmiért nem adnak 5-6 évet! Azért csak 2-3 év jár!

A nagyon súlyos dolgokért (Sukoró, BKV, Stohl András) meg hosszantartó nyomozás után semmi!

2010. szept. 5. 10:44
 27/30 anonim ***** válasza:
9%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:21

Azokkal már kib@sztak a Bajnai gyurcsány féle szocipárt!Orbán pont hogy ősszel dolgoz ki egy csomagot a devizahitelesek megsegitésére!Persze akkor majd jó lesz az Orbán ha kicsit fellégezhetnek a devizások mi??

2010. szept. 5. 12:49
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 21:09. Nem valószínű, hogy a kérdező ebben az értelemben tette fel a kérdését. Ki kellene hagyni a politikát, mert nem arról van szó.

A raboknak, még kényszermunkán való tartása is hatalmas összegeket emészt fel. Közben megy a sírás-rívás, hogy milyen embertelen körülmények között vannak az elítéltek. A bűnözők sem vehetők egy kategória alá, még az életellenesek sem. Ott is van gondatlanságból, meg előre megfontolt, aljas szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés. Viszont tényleg kicsit magasabb színvonalra kellene hozni a nyomozást, és az egész bírósági eljárást. Vétlent ne büntessenek. A rendszerváltás óta elég sokan kerültek börtönbe, ültek éveket, mire kiderült az ártatlanságuk. Szóval a törvénykezésben kellene először takaros rendet teremteni. Az igazi bűnösöket a rács mögé, nem a legelső gyanúsnak látszó embernek a nyakába varrni mindent, és büszkélkedni, hogy milyen gyorsan elfogták a tettest, aki csak bűnbak. Ha ez tisztességesen, törvényesen menne, nem lenne ártatlanul elítélt, s véletlenül kivégzett tettes, csak igazi bűnös, aki kapja meg a méltó büntetését.

2010. szept. 5. 15:10
 29/30 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Nem tisztem rendelkezni senki élete felett sem, én nem vagyok Isten.

Megreformált törvényszékek, önellátó börtönök.

2010. szept. 8. 23:55
 30/30 anonim ***** válasza:
76%
Volt már halálbüntetés, mégis volt olyan bűnelkövetés, amiért kötelet lehetett kapni.Akkor miről is beszélünk?
2010. szept. 9. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!