Vicces szótár. Érdemes lenne folytatni. Tudtok még ilyeneket írni?
Figyelt kérdés
Szerintetek is vicces? Én jókat nevettem rajta. Szerintem folytassuk, írjunk még a szótárhoz új kifejezéseket.
2011. júl. 9. 14:10
1/20 anonim válasza:
Annyira nem vicces, de mindenesetre igaz.
2/20 rémuralom válasza:
Viccesnek nem mondanám, de kiváló görbe tükör az anonim netnáciknak.
3/20 anonim válasza:
Igazán tanulságos, de érdemes hozzáfűzni, hogy a kifelyezések szótári alakjai nem minden esetben esnek maradéktalanul egybe a azzal a jelentéssel, amit a való életben megjelenítenek.
4/20 anonim válasza:
Egyes kifejezések, szavak jelentése pedig annyira eltorzult, hogy messzemenően nem azt értik alatta, amit valójában jelent.
Megint mások pedig még az eredeti jelentésükkel sincsenek tisztában.
5/20 anonim válasza:
Jó példa erre az az egyszerű szó, hogy "meleg".
A homoszexuálisok ezt a szót egyszerűen ellopták, kisajátították a saját "argo" nyelvükben.
Mert meleg a tavaszi napsütés, meleg a baráti kézfogás, meleg az anyai szeretet, meleg sör.
Aki viszont vele azonos neművel létesít szexuális kapcsolatot, az HOMOSZEXUÁLIS.
Ez nem egy pejoratív, degradáló kifejezés, hanem egyszerű tény.
9/20 anonim válasza:
Az 5-ös pont például teljes baromság.
10/20 anonim válasza:
A zsidók biztos jót röhögnek rajta de értelmes magyar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!