Holokauszttagadók! Mit gondoltok ti erről?
Majdnem elolvastam, de a végére már nem bírtam. Kertész Imrétől visszavették a Nobel-díjat? Komolyan? Mikor?
"Egyrészt azért cáfoljuk a holokuauszt mítoszát mert az átlagnál erősebb az igazságérzetünk, másrészt a holokauszt-mítosz olyan mint egy kígyóméreg, amellyel a mai középkorú és fiatal generációt meg lehet bénítani, ne képviselje saját és nemzete érdekeit az élet semelyik területés sem, legyen szó globalizációról, EU-csatlakozásról, lakóingatlanok és termőföldek külföldi tulajdonba adásáról, nemzettudatról. "
Ha valaki nem tagadja a Holokausztot azt megbénították? Nem akar képviselni nemzet értékeket? Ingatlanokat külföldre akar eladni? Hogyan vonható le a következtetés? Én mikor a suliban tanultam róla évekkel ezelőtt eszembe se jutott h ingatlant akarok eladni. Még igazából most sem. Vagy attól h elhittem nem éreztem magamat kevésbé magyarnak?
"A másik meg az, hogy magyarázzátok már meg nekem Kertész Imre néhány okosságát:
-miért csak ő meg az apja ment auschwitzba, és körülötte minden zsidó otthon maradt???
-miért került egy tábori korházba amikor beteg lett, ha meg akarták semmisíteni őket?
-hogy lehet, hogy auschwitzban mindig hatalmas lángok csapódtak ki a krematóriumból? ha ezek éjjel nappal égtek
A légierő összes felvételén miért nem látszik a füst, ráadásul ez olyan füstöt okozna amivel szép kis területet elborítana.
-ha az áldozatokat azzal tévesztették meg, hogy zuhanyozni viszik, közben gáz folyt a zuhanyrózsákból, akkor a kissrác mégis honnan tudta hogy megölik őket??
-hogy lehet, hogy zuhanyrózsákból folyt a gáz, amikor a mai elmélet szerint bedobónyílásokon dobták a cyklon-b-t?"
Azzal kezdem h miért nem látszott a füst. Az autónk itt van az udvarban állandóan. Megnéztem Google műholddal és nincs ott. Kajak. Most is ott van és a Google-n csak az üres udvart látom.
Csak ő meg az apja volt ott a családból.- Akkor szerinted nem is volt ott igazából? Amúgy egy kamasz fiúról ír Köves Gyuri, aki egyébként a mostohaanyjával élt. Ettől függetlenül valóban önéletrajzi ihletésű műfaját tekintve regény. Az én regényemben amit holnap vagy holnapután kezdek a főhőssel máshogy fognak történni az események mint velem történtek.
Miért került kórházba?- Mert ha meggyógyul tudja folytatni a munkát gondolom.
Honnan tudja, hogy megölik őket?- Mert már visszajött Kertész Imre mikor írta a könyvet mondjuk vagy még rá utaló magatartásra gondolnék vagy esetleg, hogy meghaltak láthatta a holttestüket illetve életükbe már nem látta őket.
"hogy lehet, hogy zuhanyrózsákból folyt a gáz, amikor a mai elmélet szerint bedobónyílásokon dobták a cyklon-b-t?"- Fogalmam sincs, de úgyis mindegy, mert szerintetek úgye volt mérgező a gáz. Ennyi erővel beletölthették volna lufikba, amit kilyukasztva éneklik, hogy neun und neunzig luftballons.
És tudom, hogy Auschwitzban volt medence meg prostik meg partidrog is, de hogy miért hurcoltak oda dolgozatatni az embereket lakhelyükről már ti mondjátok meg.
A számokról lehet vitatkozni azt elfogadom.
Azért meg, hogy az antiszemitizmus végig megjelent a történelemben ne keressetek már magában előítéletes válaszokat. Elárulom nektek a vallás. Itt olvastam egyik kérdésnél h Seneca meg Ciceró is antiszemita volt. Oda már inkább nem írtam de ahogy az idézetből, hogy ez miben nyilvánul meg: vallási intolerancia. Amúgy azt sem értem, hogy akik kereszt(y)énynek mondják magukat (és közben a zsidókat okolják vélt vagy valós problémáik miatt) azok vajon kitépik a Bibliából Mózes 5 könyvét, ugyanis az a Tóra. De az Ószövetség is elég magas forrása a zsidó vallásnak, ahogy a kereszt(y)énynek is.
A két világháború közötti időszaktól kezdve már nem vallási oka volt, de aki tagadja a holokaszusztot, az úgyis tudja Hitler Mein Kampf-jából.
"Egyrészt azért cáfoljuk a holokuauszt mítoszát mert az átlagnál erősebb az igazságérzetünk, másrészt a holokauszt-mítosz olyan mint egy kígyóméreg, amellyel a mai középkorú és fiatal generációt meg lehet bénítani, ne képviselje saját és nemzete érdekeit az élet semelyik területés sem, legyen szó globalizációról, EU-csatlakozásról, lakóingatlanok és termőföldek külföldi tulajdonba adásáról, nemzettudatról. "
Ez nekem is tetszik. A zsidók a manipulálás mesterei, mint a cigányok, és ahhoz már fejlettebb igazságérzet kell, hogy utáljuk a zsidókat.
Holokauszt állítók figyelmébe:
Milyen-gazt-es-mire-hasznaltak-a-nemet-haborus-koncentracios-taborokban?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
és
Miért hívják holokauszt tagadóknak azokat az embereket, akik tételesen cáfolják a holokauszt mítoszát, vagy akár csak kérdéseket tesznek fel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1075..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!