Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Holokauszttagadók! Mit gondolt...

Holokauszttagadók! Mit gondoltok ti erről?

Figyelt kérdés
Szóval előszőr is leszögezném hogy nem kérek semmiféle lezsidózást meg azt sem kérem hogy elküldjetek Izraelbe, nem is vagyok zsidó egyébként. Egyszerűen csak arra lennék kíváncsi hogy népszerűségből teszitek ezeket a kijelentéseket amikor magától értetődő módon kijelentitek hogy az egész hazugség, semmi sem igaz az egészből, vagy pedig van jókora alapos okotok is arra hogy ilyen merész állításokat tegyetek? Beszéltetek esetleg egykori túlélőkkel akik netán megmondták az "igazságot" és bevallották hogy az egészet csak kitalálták? Hova tűnt akkor szerintetek az a több millió ember, mi van azzal sok százezer családdal amely szétszakadt, és hogyan magyarázzátok ti meg a hullák tömkelegét az egykori táborok helyszínén? Azt akarjátok elmondani hogy az a sok millió elkeseredett ember akik visszatértek az egészet közösen előre megírták egy forgatókönyvbe és kitalálták azt a sok borzadalmat ami a szétszakadt családjukkal történt? Légyszíves normális válaszokat adjatok!
2010. szept. 2. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 clint ***** válasza:
71%

Ne pedálozzatok már Kertésszel, szerintetek miért vették vissza tőle a nobel díjat???

Egyébként egy idézet szerencsétlen Vincent Reynouard-tól akit már sokadjára húrcolnak meg:

„Amikor nem tudnak egy embert másképpen elhallgattatni, csak úgy, ha börtönbe vetik őt, annak az oka az, hogy képtelenek érvekkel megcáfolni az állításait.”

ezen el kéne gondolkodni.

2010. szept. 2. 21:09
 12/77 anonim ***** válasza:
25%
Minek kéne bárkinek azzal fárasztania magát,hogy debileket próbáljon meg cáfolni?Ez olyan mintha cáfolni akarnák a gravitációt.
2010. szept. 2. 21:14
 13/77 anonim ***** válasza:
57%
Az első és második válaszoló nem mond hülyeséget,volt olyan ember,akit 6millió zsidó "legyilkolásáért" ítéltek el,mert akkor annyi volt a hivatalos adat,viszont pár év múlva műár csak 3millióról beszéltek.
2010. szept. 2. 21:16
 14/77 anonim ***** válasza:
49%
1947 előtt "Izrael" nem létezett. Ma hétmilliós ország. 1947 előtt azon a területen ~800ezer palesztin élt.
2010. szept. 2. 21:18
 15/77 clint ***** válasza:
84%

21:17

a gravitációt tapasztalod.

Sajna te vagy a debil, mert egy okos ember ha két vélemény van, meghallgatja mindkettőt, és utána dönt melyik mellett áll ki.

2010. szept. 2. 21:22
 16/77 A kérdező kommentje:
világos, 21:18, de ez most hogy jön ide?
2010. szept. 2. 21:22
 17/77 anonim ***** válasza:
49%
Amenynire én megítéltem eddig minden holokauszt tagadó értelmesen fejezte ki magát,akik annyira hisznek benne azok bunkóskodnak,plusz kérdező arra voltál kíváncis,hogy miért gondoljuk így erre meg beírod,jhogy szarsz le mindent nem tudunk értelmes dolgokat írni?
2010. szept. 2. 21:23
 18/77 clint ***** válasza:
82%
A 21:18-as arra céloz, hogy a holokauszt dolgot felhasználták Izrael megalapítására.
2010. szept. 2. 21:26
 19/77 A kérdező kommentje:
értettem én pontosan hogy miről beszélt a 21:18-as, és abban sem kételkedek hogy értelmesen fejezik ki magukat a holokauszt-tagadók, hoznak olyan érveket amiket sem megcáfolni, de sem alátámasztani nem lehet.
2010. szept. 2. 21:41
 20/77 anonim ***** válasza:
63%
Igaza is van szerintem.Már akkor ment a vakítás,hogy mennyire szegények telepítsük le őket...Meg lett a haszna,azóta háborúskodnak a környékbeli országokkal,több méteres betonfalakkal zárnak el palesztin és más népcsoportok által lakott településeket,szarnak a NAto felszólítására,hogy hagyjéák abba a terjeszkedést és az erőszakos kitelepítéseket,építkezéseket.Rá vágják,hogy ok de amit elkezdtünk azt már felépítjük,AZ usa támogatja őket fegyverrel meg pénzzel...nagoyn tudom őket sajnálni...
2010. szept. 2. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!