Mit gondoltok az ilyenről? "Irigységből gyújtotta fel az autókat "
Több mint 100 luxusautót gyújtott fel a berlini autósok réme a nyáron. A 27 éves férfit hétvégén fogta el a német főváros rendőrsége.
Beszámolójuk szerint a munkanélküli és súlyos adósságokkal rendelkező férfi bevallotta a gyújtogatást, és azt mondta: „Szar az életem, akiknek ilyen luxusautójuk van, jól élnek és megérdemlik ezt.”
A férfi június és augusztus között 67 autót gyújtott fel, és még 35 jármű égett ki, amelyekre átterjedt a tűz.
"a könnyebb utat választja" - miért is könnyebb út, amit választott?
egyébként ha tényleg csak luxusautókat gyújtott fel, akkor az engem nem zavar.
Elég borzasztó ez, de amúgy én szívesen cserélnék (anyagi szampontból) azokkal, akiknek az autója eléget, mert: "van ott még ahol ez volt..."
Gondolom a manust meg jól bezárják...
20:17 mert ezáltal megnyugtatja magát, hogy neki is van dolga a világban, mégpedig igazságot tenni.
Sajnálom, de attól még, hogy valakinek nincs annyi pénze, amennyit szeretne, nem kellene így viselkedni. Én is szeretnék a minimálbérnél többet keresni, mégse gyújtom fel a főnököm kocsiját, pedig nagyon jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!