Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Holokauszttagadók! Mit gondolt...

Holokauszttagadók! Mit gondoltok ti erről?

Figyelt kérdés
Szóval előszőr is leszögezném hogy nem kérek semmiféle lezsidózást meg azt sem kérem hogy elküldjetek Izraelbe, nem is vagyok zsidó egyébként. Egyszerűen csak arra lennék kíváncsi hogy népszerűségből teszitek ezeket a kijelentéseket amikor magától értetődő módon kijelentitek hogy az egész hazugség, semmi sem igaz az egészből, vagy pedig van jókora alapos okotok is arra hogy ilyen merész állításokat tegyetek? Beszéltetek esetleg egykori túlélőkkel akik netán megmondták az "igazságot" és bevallották hogy az egészet csak kitalálták? Hova tűnt akkor szerintetek az a több millió ember, mi van azzal sok százezer családdal amely szétszakadt, és hogyan magyarázzátok ti meg a hullák tömkelegét az egykori táborok helyszínén? Azt akarjátok elmondani hogy az a sok millió elkeseredett ember akik visszatértek az egészet közösen előre megírták egy forgatókönyvbe és kitalálták azt a sok borzadalmat ami a szétszakadt családjukkal történt? Légyszíves normális válaszokat adjatok!
2010. szept. 2. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
29%
Ilyenkor bezzeg jól jön a liberalizmus mi? :D
2010. szept. 3. 11:43
 62/77 anonim ***** válasza:
29%
amúgy nem értem, miért mondod, hogy nem hallgatlak meg! épp azt csinálom :D
2010. szept. 3. 11:49
 63/77 clint ***** válasza:

te ha annyira tanultál kutatásmódszertant(bár nemtudom ezt miért írtad)

akkor mond meg, hányszor fordult elő, hogy egy holokauszttörténész és revizionista leült beszélgetni és a végén a revizionista nem tudott reagálni semmire?

Csak mert forditva megtörtént már. Még Ernst Zundellel is volt egy ilyen beszélgetés a tv-ben. Szégyen volt, ugyanis

egyik kérdésre sem tudott válaszolni a "történész". Innentől kezdve valamiért nem igazán mernek leülni tárgyalni, pedig ha valamit állítanak, akkor azt is meg kell mondaniuk honnan állítják.

2010. szept. 3. 11:50
 64/77 clint ***** válasza:

11:49

nem magamra gondoltam. De sokan álnak neki ugy az embereknek, hogy nem is ismerik a revizionisták elképzeléseit. Én ha vitába szállok valakivel sztem azért tudjam is min vitázok.

2010. szept. 3. 11:53
 65/77 anonim ***** válasza:
29%

"és a végén a revizionista nem tudott reagálni semmire? "

reagálni bárki tud, kérdés az, hogy mennyi értelme van?

Egy vitát nem az dönt el, hogy ki a hangosabb! az általad említett történész pedig nem vmi nagy szám!

2010. szept. 3. 12:00
 66/77 anonim ***** válasza:
29%
"bár nemtudom ezt miért írtad) " tyűha, akkor nem is fogod érteni az egészet! Tudod a statisztikák készítésénél döntő fontosságú az adatfelvétel megbízhatósága ill. a felvevő szakmai felkészültsége! mondanom sem kell, hogy ez az akkori viszonyok között igencsak nehézkes lett volna!
2010. szept. 3. 12:02
 67/77 clint ***** válasza:

jó csak amit beidéztél tőlem, annak nem sok köze van a kutatásmódszertanhoz, azért nem tudom miért oda írtad.

Az adatokat nem feltétlenül kell ennyire eltúlózni.

Azért 6millió igen kemény kijelentés, amikor még a fele sem volt a megszállt országokba.

2010. szept. 3. 12:07
 68/77 anonim ***** válasza:
0%
bazze tényleg nem érted! NINCS PONTOS ADAT! erre írtam, erre válaszoltam az imént! Nem tudunk mihez viszonyítani! Pont az általad hivatkozott forrásról beszélek!
2010. szept. 3. 12:24
 69/77 anonim ***** válasza:
0%
ja és mielőtt belekötnél nem te írtad a forrás címét de egy helyről vettétek az adataitokat! :D
2010. szept. 3. 12:26
 70/77 clint ***** válasza:

de értem, és reagáltam is rá.

Nincs pontos adat emiatt nem kellene ennyire eltúlózni a számokat.

2010. szept. 3. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!