Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Holokauszttagadók! Mit gondolt...

Holokauszttagadók! Mit gondoltok ti erről?

Figyelt kérdés
Szóval előszőr is leszögezném hogy nem kérek semmiféle lezsidózást meg azt sem kérem hogy elküldjetek Izraelbe, nem is vagyok zsidó egyébként. Egyszerűen csak arra lennék kíváncsi hogy népszerűségből teszitek ezeket a kijelentéseket amikor magától értetődő módon kijelentitek hogy az egész hazugség, semmi sem igaz az egészből, vagy pedig van jókora alapos okotok is arra hogy ilyen merész állításokat tegyetek? Beszéltetek esetleg egykori túlélőkkel akik netán megmondták az "igazságot" és bevallották hogy az egészet csak kitalálták? Hova tűnt akkor szerintetek az a több millió ember, mi van azzal sok százezer családdal amely szétszakadt, és hogyan magyarázzátok ti meg a hullák tömkelegét az egykori táborok helyszínén? Azt akarjátok elmondani hogy az a sok millió elkeseredett ember akik visszatértek az egészet közösen előre megírták egy forgatókönyvbe és kitalálták azt a sok borzadalmat ami a szétszakadt családjukkal történt? Légyszíves normális válaszokat adjatok!
2010. szept. 2. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy nem olvastad végig, amit írtam.
2010. szept. 3. 11:01
 42/77 anonim ***** válasza:
90%

vuvuzela, arra válaszolj, miért olyan fontos a holokauszt, mikor volt 20 másik népirtás?? voltak nagyobbak is. azért, mert pénzt és hatalmat szereznek fajtársaik halálából. senki más nem teszi ezt.

egyébként több olyan is volt, amiben a zsidók tevékenyen részt vettek: Gulág, Palesztina, németek, magyarok, oroszok, ukránok, irakiak (1.5 millió), japánok, vietnamiak

2010. szept. 3. 11:03
 43/77 anonim ***** válasza:
0%
és mégis miből látod? :D
2010. szept. 3. 11:03
 44/77 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy fontos ennél a kérdésnél? Mindegyik fontos, ennek az ellenkezőjét senki nem állította! nem szoktam versenyeztetni, fontossági sorrendbe állítani a népírtásokat!
2010. szept. 3. 11:06
 45/77 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy ha megnézed a történelem alakulását, akkor rájöhetsz, hogy "mivel mindig is utálták a zsidókat" nem engedtek nekik semmilyen szakmát!

Ezt nem értem. Én holokausztcáfoló létemre nem utálom a zsidóságot. Miért utálták az emberek a zsidókat mindig is? Ennyire gonosz, antiszemita az egész világ? Miért?

2010. szept. 3. 11:07
 46/77 anonim ***** válasza:
0%
ja és sztem a jóvátétel fizetés nem old meg semmit, mert ez nem hozza vissza az elhunytakat, de jóvátételt elég régóta szokás fizetni, minden győztesnek, legyen az bármely háború!
2010. szept. 3. 11:08
 47/77 anonim ***** válasza:
0%

Ja nem utálod őket :D

ja és igen antiszemita-e az egész világ: hát látod ez jó kérdés

visszakérdeznék: bűnös-e az összes zsidó?

2010. szept. 3. 11:10
 48/77 anonim ***** válasza:
32%

az utolsó miértre pedig: Mert mindig azt utáljuk akinek több pénze van!

A korrupció az, amiből "engem" is kihagynak :D

2010. szept. 3. 11:11
 49/77 anonim ***** válasza:
0%

Ja és kérdeznék valamit: Gyakran hivatkoztok arra, hogy okkal utálják a zsidókat már több ezer éve, merthogy pénzsóvárak, kapzsik, hazugok! Nos melyik nép között nem találsz ilyent?

Gondolod, hogy bármelyik népcsoport kihagyna egy ilyen "ziccert", ha lenne rá lehetősége?

2010. szept. 3. 11:13
 50/77 clint ***** válasza:

vuvuzela, igazad van, hogy bűnnek számít minden holokauszt.

A gond csak azzal van, hogy a világháboruban nem egy nemzetből sokkal többen pusztultak el mint a zsidóságból, a holokauszt szót pedig rendszerint a táborok emberírtására értik. Manapság egyre többet foglalkoznak az üggyel, egyre zűrzavarosabb az egész, és nem lehet kutatni mert az sérti a zsídóságot, ha valamit találsz és nem úgy van ahogy leírták a történelemkönyvben nem kérdezheted meg, mert akkor tagadó vagy. Előbb vagy útobb mindenki olvasni fogja a revizionisták nézeteit, ez már nem a 90-es évek amikor a tv-ből és ujságokból szerezted az infót.

Én is sírtam a Shindler Listája és a zongorista végén, de sztem egy okos ember ha hall két véleményt nem elvakultan nekiáll az új véleménynek és meg sem hallgatja a másikét, hanem utánanéz és eldönti melyiknek van több értelme.

A revizionisták kérdéseire rendszerint az a válasz, hogy "börtönbe vele"!!! Pedig ha valami megtörtént, akkor egyszerüen meg kell válaszolni, hogy öcsém rosszul tudod, mert ez így és így volt, és onnantól kezdve röhögni kell a revizionistán milyen hülye. Ezt sajnos még egyikkel sem tudták megtenni.

A másik meg az, hogy magyarázzátok már meg nekem Kertész Imre néhány okosságát:

-miért csak ő meg az apja ment auschwitzba, és körülötte minden zsidó otthon maradt???

-miért került egy tábori korházba amikor beteg lett, ha meg akarták semmisíteni őket?

-hogy lehet, hogy auschwitzban mindig hatalmas lángok csapódtak ki a krematóriumból? ha ezek éjjel nappal égtek

A légierő összes felvételén miért nem látszik a füst, ráadásul ez olyan füstöt okozna amivel szép kis területet elborítana.

-ha az áldozatokat azzal tévesztették meg, hogy zuhanyozni viszik, közben gáz folyt a zuhanyrózsákból, akkor a kissrác mégis honnan tudta hogy megölik őket??

-hogy lehet, hogy zuhanyrózsákból folyt a gáz, amikor a mai elmélet szerint bedobónyílásokon dobták a cyklon-b-t?

stb. stb

szóval Kertész műve, egy halom fos, tele hibákkal nem is csoda, hogy visszavonták a nobel díját.

2010. szept. 3. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!