Támogatnátok a maszkviselés ismételt bevezetését?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert kíváncsi vagyok, hogyan vélekedtek erről. Rengeteg embert hallok panaszkodni, hogy munkatársa/esetleg egyetemen szaktársa így prüszköl, úgy prüszköl.
Szerintetek vezessék vissza CSAK ezt?
2021. szept. 21. 23:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, támogatnám, hogy zárt térben legyen kötelező
Nem támogatnám
114 szavazat
1/68 anonim válasza:
ha logikusan vesszük, volt hatása fertőzött számban a maradj otthon témának, vagy a maszknak?
ku rvára semmi.
vagyis a covidot nem érdekli se a maszk se a 2 oltás.
vagy adott egy erős immunrendszer és átmegy rajtad mint egy nátha, vagy nem.
2/68 anonim válasza:
Senki sem tiltja hogy viseld. A többieket meg hagyd békén.
3/68 anonim válasza:
Ezer éve léteznek maszkok, a covid előtt senkit sem zavart a prüszkölés, most meg hirtelen mindenki el van ájulva? Undorító emberfajta vagy, a maszkos társaiddal együtt.
4/68 anonim válasza:
Persze, hogy tamogatnam ... legalabb nem kellene mindenki fancsali pofajat nezni :)
5/68 anonim válasza:
a legtöbben tüsszentéskor így is úgy is lehúzták ha nem akartak taknyot enni
6/68 anonim válasza:
Nem. Eddig is jól meg voltunk nélküle sok ezer éven át, pedig eddig is voltak vírusok. Most hirtelen ne csináljunk már bohócot egymásból.
7/68 A kérdező kommentje:
#2 Ne értsetek félre, nem én akarom ezt. Sőt én aztán nagyon ellene vagyok és pont azt akarom felmérni, hogy mennyien vannak még ilyen téren mellettem mert a "hangokból" nekem nagyon úgy tűnik, hogy kezdenek nőni azok száma akik visszakívánják.
Bár a szavazást elnézve eddig ugyanez erősítődik meg.
2021. szept. 21. 23:49
8/68 anonim válasza:
A maszkhordatás az emberiség tagjaival a transzhumanizmus előszobája. Ezt persze hiába magyarázzuk azoknak, akik sorban álltak (akár órákig is, mer' ingyé van) a génmódosító vakcináért.
9/68 anonim válasza:
Föl kell húzni a maszkot, be kell adatni a 3. oltást és úgy nem fog senki megbetegedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!