Támogatnátok a maszkviselés ismételt bevezetését?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert kíváncsi vagyok, hogyan vélekedtek erről. Rengeteg embert hallok panaszkodni, hogy munkatársa/esetleg egyetemen szaktársa így prüszköl, úgy prüszköl.
Szerintetek vezessék vissza CSAK ezt?
2021. szept. 21. 23:07
21/68 anonim válasza:
Miből gondoljátok, hogy nem volt értelme a maszkhordásnak? Nézzétek meg, hogy milyen arányban csökkent a fertőzöttségi átlag azokon a területeken, ahol kötelezővé tették a maszkhordást... Ti valóban birkák vagytok. Valaki leírja, hogy szerinte nincsen ennek semmi értelme, és a többiek igazolják, hogy szerintük sem, ezek után pedig tényként van elkönyvelve. Inkább használjátok a keresőt.
22/68 Ignis Subdialis válasza:
Nekem szerencsére semmilyen pszichés gondot nem okozott a maszkviselés, de lenyűgözőnek tartom, hogy tömegeknek viszont igen.
23/68 anonim válasza:
"Nézzétek meg, hogy milyen arányban csökkent a fertőzöttségi átlag azokon a területeken, ahol kötelezővé tették a maszkhordást..."
Veled ellentétben én valóban megnéztem. Átlagosan valamivel jobban csökkent, mint ahol kötelező volt.
24/68 anonim válasza:
Mármint ott csökkent valamivel jobban, ahol nem volt kötelező a maszk alatt fulladozni.
25/68 anonim válasza:
A 4. hullám nem lesz tekintettel sem a maszkra sem az oltásra. Itt mi már nem rúgunk labdába
26/68 anonim válasza:
Igen támogatnám de azoknál csak akik itt írogatják,hogy kell
28/68 anonim válasza:
Meg akik szerint zárt térben kötelező azokkal az utcán is hordatnám az enyémet is
29/68 anonim válasza:
A dohányzó emberekre én olyan maszkot raknék rá amit nem is tudnak leszedni. Így nagyon sok főleg idős embert meg tudnánk óvni a betegségektől.
30/68 anonim válasza:
Hiába hisztiztek meg teszitek az agyatokat, úgyis kötelező lesz megint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!