Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnátok a maszkviselés...

Támogatnátok a maszkviselés ismételt bevezetését?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert kíváncsi vagyok, hogyan vélekedtek erről. Rengeteg embert hallok panaszkodni, hogy munkatársa/esetleg egyetemen szaktársa így prüszköl, úgy prüszköl.

Szerintetek vezessék vissza CSAK ezt?

2021. szept. 21. 23:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
71%

Ezt kár volt ide írnod. Itt inkább maszkot ellenzők vannak.

Volt aki belehalt a maszk viselésébe, és már mint zombi tevékenykedik. A maradék oxigénhiányt szenvedett tőle, ami az agyat nagymértékben érintette. Főleg a gondolkodásért felelős régiót. Nekik nem ajánlott újra a maszk viselése, mert végleges károsodáshoz vezetne. Gyanítom már most is sokaknál kiegyenesedne az eeg ha rakotnek őket.

2021. szept. 30. 16:10
 62/68 anonim ***** válasza:
71%

Hagyjad 61-es!Nem értik meg úgysem

A 60-as rá az élő példa hogy nem értik

2021. szept. 30. 16:13
 63/68 anonim ***** válasza:
25%
53, amennyiben tisztában vagy a diktatúra szó jelentésével, lennél kedves elmesélni nekem, hogy miben is jelenik meg a diktatórikus viselkedés, azaz milyen szabályokkal? Milyen szabályok vannak, amik COVID-dal kapcsolatosak, és diktatórikussá teszik Magyarországot? Válaszodat köszönöm.
2021. okt. 1. 23:55
 64/68 anonim ***** válasza:
100%
Egy demokráciában elképzelhetetlen pl. az, hogy valakit hátrányos megkülönböztetés érjen azért, mert nem vett részt egy emberkísérletben.
2021. okt. 2. 08:08
 65/68 anonim ***** válasza:
12%

Jaja

Az hogy közösségi érdek meg ismeretlen fogalom Magyarországon. Itt mindenki a másikon tapos ha kell neki valami.

2021. okt. 2. 08:26
 66/68 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem közösségi érdek te hol élsz.Magadat véded a maszkkal is és az ótással is.Ne játsszuk már meg a nagy nemzeti hőst!Elcsépelt már.Lejárt lemez.

Amúgy nem is véd kezdjük ott.Ugyanúgy kórházba kerül aki oltott és többen vannak mint aki nem oltott.Akkor mi is van?Szr a palacsintába,mi?

Ugyanúgy fertőz aki oltott csak őket újabban nem is tesztelik így még inkább fertőzhetnek,akkor?

Ha tele volna a kórház oltatlan egyedekkel akkor már tudnánk róla ne félj.

Ezt nyomatnák mindenhol hogy szaladj oltatni vagy mindmeghalunk,nem?

De nem tudja nyomatni mert nincs így.A delta allergia tüneteket okoz,minek oltatni?Allergia ellen?Arra ott az orrspray.Én is azt fújom mikor kell mert allergiás vagyok már jó ideje.Igen,ti tapostok a másikra mert mentek a kártyáért hogy valakinek érezzétek magatokat csak közben az egészségetek bánja és nem 2 ótás lesz és vége hanem 3.4.5. és ki tudja hanyadik vagy nista kártya ez a nagy helyzet vagyis lesz.

Meg lett az is mondva hogy nem lesz vége 2 szuri után de nem hittétek el.

Lám csoda már a 3.-at erőltetik rátok.Fel kéne ébredni hogy mi a helyzet de látom a reménytelenekkel szemben nincs mit tenni.Sok sikert akkor!

Mást igazából nem lehet mondani ilyen gondolkodásra

2021. okt. 2. 09:12
 67/68 anonim ***** válasza:
0%

Mi a francot beszélsz?

Honnan veszed hogy több oltott van kórházban mint oltatlan?

Mutasd!

Pont olyan vagy, amiről írtam. Halvány fogalmad sincs semmiről!

Ki a fene mondta hogy a nem kaphatod el vagy kerulhetsz kórházba az oltás mellett?

Tudod mi az hogy esély szám? Gozod sincs , különben felfognatok végre miről szól az egész

Nem csak magadat véded a maszkal meg az oltással. De ezt nagyon nehéz megemészteni, ugye?

Ki jatsza a nemzeti hőst? Nagy ívben lexarom kivel mi történik amíg rám nézve nem hátrányos. Felolem bárki befekudhet a busz alá, amíg engem nem ránt magával. Sz@rok rá!

Más igazából nem lehet mondani ilyen gondolkodásra.

2021. okt. 2. 13:42
 68/68 anonim ***** válasza:
36%
Vakcina
2021. okt. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!