Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ mozgalommal miért...

Az LMBTQ mozgalommal miért nem fér össze a nemzeti érzés?

Figyelt kérdés

Az amerikai tanárnő esetéről jutott eszembe, aki levetette az amerikai zászlót az osztályteremben mert őt az zavarja, helyette pedig a szirváványos zászlóra eskette fel a diákjait. De korábban is voltak és vannak olyan hangok (egyes sztárok), amik zászlóégetésre vagy cserére hívnak fel.

De itthon, pontosabban Németországban is történt most ilyen, amikor is az államalapítást gúnyolták ki transzvesztita showval németországi magyar LMBT-sek.

Ezt én nem értem. Attól, hogy LMBT-tag vagyok még nem lehetek mellette amerikai vagy magyar? A saját ügyeim mellett nem tarthatom egyaránt fontosnak a hazámat? Miért zárja ki egymást a kettő, miért kell isteniteni az egyiket, a másikat meg bemocskolni? Nem lehet mindkettő egyformán szent?

2021. szept. 6. 08:24
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Egyéb iránt az lmbtq szubkultúra a belpesti kozmopolita liberálisok körében dívik ezt kár lenne tagadni.
2021. szept. 6. 13:59
 22/39 anonim ***** válasza:
78%
@19 Laktam ott is, meg nagyjából 10 másik országban, vegyesen Európában és Ázsiában. A kérdésekre bzizó választ adó faskók mindenhol ugyanolyanok: beszűkültek, irigyek, nem láttak semmit a világból, de érteni vélik az egészet. Például azt is tudni vélik, hogy hányaknak van elege a wilkommenskulturral, mert olvasták a kurucinfón.
2021. szept. 7. 09:04
 23/39 anonim ***** válasza:
Ne hazudozzál már 22 nem voltál te sehol max a belpesti buborékodban:D
2021. szept. 7. 09:49
 24/39 anonim ***** válasza:
54%
@23 Rendben, de ha kell Koppenhágában mosoda vagy Kuala Lumpurban street food tipp, akkor írj nyugodtan.
2021. szept. 7. 10:17
 25/39 anonim ***** válasza:
Ja persze nyugaton senkinek semmi problémája semmivel csak te vagy a helikopter🙃
2021. szept. 8. 11:02
 26/39 anonim ***** válasza:
40%
@25 Nem ezt mondtam, ostobenkó fasiszták mindenhol vannak.
2021. szept. 8. 11:57
 27/39 anonim ***** válasza:
76%
És ha Afrikában valaki megöl valakit akkor most azt feltételezzük, hogy az összes ember egy gyilkos mert valaki egyszer megölt valakit? Attól még, hogy történetek ilyen esetek rá kéne jönni, hogy ez az lmbtq embereknek kb a 0,000001 %a. És ha te is lmbtq ember vagy, azt szeretsz amit akarsz, ez nem valami vallás, ahol megmondják neked, hogy mit lehet és mit nem.
2021. szept. 8. 19:33
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

,,Nem ezt mondtam, ostobenkó fasiszták mindenhol vannak."

Ja mert akinek nem tetszenek az óvodai Drag Queenek meg a nő go zónák az fasiszta? Na pont sz ilyen hozzád hasonló retardáltak miatt lesz egy re több "fasiszta".

,,És ha Afrikában valaki megöl valakit akkor most azt feltételezzük, hogy az összes ember egy gyilkos mert valaki egyszer megölt valakit?"

Nem de azt joggal lehet feltételezni hogy Afrika nem túl biztonságos ami speciel igaz is.

,,Attól még, hogy történetek ilyen esetek rá kéne jönni, hogy ez az lmbtq embereknek kb a 0,000001 %a"

Gondolom ezt személyesen mérted fel.

2021. szept. 9. 10:36
 29/39 anonim ***** válasza:
44%
@28 Ilyen az, amikor faluhatárt el nem hagyott embereknek van véleménye. Óvodai drag queenekről volt nagyjából nettó két sztori, állítólagos no go zónákban meg egyszerű slumosodási folyamatok vannak, Malmöbe meg Mollenbeekbe sariát vízionálni klasszik kurucinfós baromság, fél évig laktam Mollenbeektől 5 perc sétára, nagyjából olyan a helyzet, mint a Népszínházban, ami nyilván nem ideális, de rettegni tőle elég vicces.
2021. szept. 9. 10:59
 30/39 anonim ***** válasza:

,,Óvodai drag queenekről volt nagyjából nettó két sztori"

Újabb kamu.

,,állítólagos no go zónákban meg egyszerű slumosodási folyamatok vannak"

Jaj de imádom a szociologizáló virágynyelvet:)

Arab meg néger probléma van nyugaton. Persze hívhatod akárminek de valahogy szinte mindig a sötétebb pigmentáltságú környékek válnak élhetetlenné ahogy itthon is...

,,Malmöbe meg Mollenbeekbe sariát vízionálni klasszik kurucinfós baromság, fél évig laktam Mollenbeektől 5 perc sétára, nagyjából olyan a helyzet, mint a Népszínházban, ami nyilván nem ideális, de rettegni tőle elég vicces."

Senki nem vizionált saríát, no go zónát mondtam. Ha meg szerinted annyira vicces akkor költözz a Népszínház utcába! Kíváncsi vagyok meddig fogod viccesnek tartani😆

2021. szept. 10. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!