Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet a hanyatló...

Milyen érzés lehet a hanyatló Nyugatban élni úgy, hogy az emberek ugyanazért és ugyanannyi munkáért 4-5-ször annyi pénzt keresnek, miközben az árak megközelítik a magyar árakat? Hogy bírják az ottani emberek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem nagyon bírják ezt. Lassan az osztrák határra is kerítést kell húzni, mert onnan is ide akar majd jönni mindenki :D
2019. máj. 5. 11:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, el tudom képzelni. Valami ESTA és zöldkártya rendszer kellene ide is, hogy ne jöjjön ide minden külföldi dolgozni ebbe a paradicsomba.
2019. máj. 5. 11:31
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem lennénk ilyen szerencsétlenek, akkor itt is lehetne annyit keresni, de az elmúlt 8 év, az előtti 8 év és kb az elmúlt 100 év eléggé ledegradált minket.
2019. máj. 5. 11:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Dzsídípí! Nőtt a dzsídípí!
2019. máj. 5. 11:33
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Szar. Főleg németbe vagy ausztriába.
2019. máj. 5. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
16%

Tulajdon kép a kivándorlók, az itthon maradottakat szívatják meg a legjobban.

Legyen jobb, majd akkor haza jönnek - jobb esetben -, de Mo-n tenni érte az luxus...

2019. máj. 5. 11:38
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Fúú, unokatesóm Aalborgban hanyatlik és azt üzeni, hogy valami elképesztően rettenetes neki. :(

Mondta, hogy mondjam el mindenkinek, nehogy újabb magyarok menjenek ki abba a rettenetbe.

2019. máj. 5. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Miért, mit kellene szerinted tenni? A magyaroknak erre van igényük, ez már többször kiderült. Itt 30 év múlva is ugyanez lesz.

2019. máj. 5. 11:49
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

A múltkor voltam egy belga kisvárosban egy vállalati megbeszélésen és láttam hogyan élnek az ottani kollégák. Nem szakadnak meg a munkában, nincs migránsveszély.

Élik az unalmas életüket, esténként étterem sörözés van vagy 50 féle jó sör.

Nem is bírtam sokáig náluk. Amikor hazaértem bekapcsoltam reggel a kossuth rádiót és megnyugodva hallgattam, hogy ismét csatát nyertünk a gonosz brüsszeli bürokratákkal szemben, és ott mindenki hülye de bezzeg mi...

2019. máj. 5. 11:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Ugye, 9-es? Borzalmas hogy ezek a semmirekellők hagyják, hogy a csúnya gonosz migráncsok tönkretegyék az életüket, miközben ők vígan élik az életüket. A megmentő szerencsére a mi országunkban van!
2019. máj. 5. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!