Milyen érzés lehet a hanyatló Nyugatban élni úgy, hogy az emberek ugyanazért és ugyanannyi munkáért 4-5-ször annyi pénzt keresnek, miközben az árak megközelítik a magyar árakat? Hogy bírják az ottani emberek?
Tulajdon kép a kivándorlók, az itthon maradottakat szívatják meg a legjobban.
Legyen jobb, majd akkor haza jönnek - jobb esetben -, de Mo-n tenni érte az luxus...
Fúú, unokatesóm Aalborgban hanyatlik és azt üzeni, hogy valami elképesztően rettenetes neki. :(
Mondta, hogy mondjam el mindenkinek, nehogy újabb magyarok menjenek ki abba a rettenetbe.
Miért, mit kellene szerinted tenni? A magyaroknak erre van igényük, ez már többször kiderült. Itt 30 év múlva is ugyanez lesz.
A múltkor voltam egy belga kisvárosban egy vállalati megbeszélésen és láttam hogyan élnek az ottani kollégák. Nem szakadnak meg a munkában, nincs migránsveszély.
Élik az unalmas életüket, esténként étterem sörözés van vagy 50 féle jó sör.
Nem is bírtam sokáig náluk. Amikor hazaértem bekapcsoltam reggel a kossuth rádiót és megnyugodva hallgattam, hogy ismét csatát nyertünk a gonosz brüsszeli bürokratákkal szemben, és ott mindenki hülye de bezzeg mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!