Milyen érzés "rendőrként" oszlatni a békésen tüntető, magyar érzelmű tömeget?
Mitől lesz más egy tömeg attól, hogy magyar érzelmű?
Illetve hogyan tudom megállapítani, hogy az? A tömeget alkotó összes embernek magyar érzelműnek kell lenni, vagy elég ha csak a 99%-a, esetleg már 50% is megfelel?
a rendőrökére kiváncsi. Azt írta, hogy nem rendőrökére NEM kíváncsi"
Ezt érti valaki?
Nem voltam tömeget oszlatni, de te mégis elítélsz, mert az van a hátamra írva mint az ottaniaknak.
Neked ez milyen érzés? Ha felvezényelnének, és a bőrfejű huligánok üvöltöznének a pofámba fél méterről, független attól, hogy milyen rendezvényen vannak, akkor jogosnak tartanám a tömeg feloszlatását. Például a melegfelvonuláson is 1 perc hül.e bu.ik kiáltás volt, utána meg hergelték a rendőröket verbálisan, és fizikailag is.
Neked milyen érzés a munkájukat végző hivatásos állományt hergelni, az utasításaikat nem végre hajtani, majd pedig csodálkozol, hogy sokan nem értenek veled egyet.
Ugyan Uraim.
Önök,drága sünök,csak basztatjátok a népet,előre tekeritek a km. órát,megb@sztok 150-re mert a halldokló anyámhoz megyek,és nem vagytok ugyanolyanok?! Mind fejmosott robotok vagytok,ráadásul még az aktuális hatalom is szívja le a renométokat. Semmi csodálnivaló nincs benne hogy utálnak titeket.
2006.10.23: rémlik skacok?!
Hát... köszöntem az értelmes válaszokat, a nem értelmesek szerzői pedig dugják homokba a fejüket. Hogy is mondjam... 2009. 07. 04-én példának okáért a Magyar Gárda Mozgalom tagjai nem randalíroztak, nem gyújtogattak, mégis majdnem halálra fújtak egy epilepsziást és előállítottak 216 embert, amiért le merészelt ülni a fűbe a bajtársaival.
Továbbá azért tudni kell, hogy a rendőrök a tüntetők és a cél között állnak, ergo a rendőr ilyenkor előlép elsődleges ellenséggé. De nem akarok itt vitázgatni senkivel. Még egyszer köszöntem a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!