Milyen érzés veszíteni?
Figyelt kérdés
Én sajnos nem tudom, mert Fideszes vagyok. WIHIHHII#FIDESZ #wihihi
2019. febr. 7. 17:57
1/10 anonim válasza:
Akkor meg hiába is magyarázzuk neked, alacsony értelmi szinted miatt úgyse értenéd, wihihi.
2/10 A kérdező kommentje:
Mégis helyesebben leírtam egy 3 szavas mondatot, mint te :DDD
2019. febr. 7. 18:15
3/10 anonim válasza:
Mi el tudtuk viselni a fullos ballib médiát és az el*rt kormányzást. Túléltük & normálisak maradtunk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__96..
4/10 mindentudó99 válasza:
Veszítettél te is az Unió végén kullogunk. Csak a te szinteddel ezt nem tudod felfogni
5/10 anonim válasza:
Ha Fideszes vagy, hihihi, akkor kérdezd meg nagyvezíredet, aki a 2002-es vesztés után húzott be egyet a feleségének (Kútvölgyi lett a vége), majd intenzív pszichoterápiára került nála sor. Szóval ő autentikus beszámolót tud tartani. De a végeredményt te is láthatod a szép lassú intellektuális leépülésben és az agresszió, a kényszermnozgások fokozódásában.
6/10 A kérdező kommentje:
A Tourette szindróma nem elmebetegség. Kényszermozgások, hagyjuk már...
2019. febr. 7. 19:51
7/10 mindentudó99 válasza:
Nagy szakértő vagy . Téged is kezeltek már?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem kezeltek. De a Tourette szindróma egy gyakori betegség, teljesen elfogadott. Más politiusoknak meg még súlyosabb betegsége van. Egyébként is hajrá hajrá Fideszkehhh wihihihihihi
2019. febr. 7. 20:33
9/10 anonim válasza:
Gyerekek menjetek aludni reggel suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!