Nem rosszabb érzés egy olyan ember ellen veszíteni, aki kis pisztollyal ölt meg?
A pay to win játékokban ugyebár azért fizetsz a játékért hogy előnyöd legyen azokkal szemben akik nem fizetnek.
A kiadóknak az a személy is fizet a játékért aki nem költ rá pénzt, ő csak több időt öl bele és ezáltal hozzájárul a online lévő hátrányos játékosok létszámának növekedéséhez. Ezáltal a fizetős játékosoknak adnak élményt hogy az előnyüket élvezzék. De nem rosszabb érzés ha egy olyan játékostól kapsz ki, aki szimplán csak jobban játszik mint te, annak ellenére hogy neked meg volt az előnyöd? Én legalább is ezt érzem. Jó érzés amikor egy premium noob kiakad és caps lockal őrjöngve szid engem, mert semmire sem ment ellenem a fullos cuccaival.
nem tudom, én nem játszok p2w meg f2p játékokkal
az utolsó amit kipróbáltam az a GitS First Assault volt, de az inkább technikai okok miatt volt élvezhetetlen mintsem a fent említett formulák miatt
Európában többségénél csak gyorsítják a fejlődést, esetleg kinézetet kapsz, de valódi, normális, nagy előnyt kb egyik se.
Lásd crafting: Szívhatsz mondjuk 3 hetet egy tárgy fejlesztésével, vagy megveszed a pénzes cuccot és megvan 3 perc alatt. A lehetőség megvan rá, hogy kifarmold rendesen.
Az egyetlen ahol talán ilyen van, az mind koreai meg egyéb ázsiai játék, pl Blade&soul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!