Az LMBTQ mozgalommal miért nem fér össze a nemzeti érzés?
Az amerikai tanárnő esetéről jutott eszembe, aki levetette az amerikai zászlót az osztályteremben mert őt az zavarja, helyette pedig a szirváványos zászlóra eskette fel a diákjait. De korábban is voltak és vannak olyan hangok (egyes sztárok), amik zászlóégetésre vagy cserére hívnak fel.
De itthon, pontosabban Németországban is történt most ilyen, amikor is az államalapítást gúnyolták ki transzvesztita showval németországi magyar LMBT-sek.
Ezt én nem értem. Attól, hogy LMBT-tag vagyok még nem lehetek mellette amerikai vagy magyar? A saját ügyeim mellett nem tarthatom egyaránt fontosnak a hazámat? Miért zárja ki egymást a kettő, miért kell isteniteni az egyiket, a másikat meg bemocskolni? Nem lehet mindkettő egyformán szent?
Mert a lobbi nem egyenlő az eszmével, a lobbi célja a provokáció és a pénzszerzés. Az átlag homoszexuális nem akar porondon lenni minden egyes héten, csak szeretné élni az életét. A lobbi pedig a provokációból él, mert csak akkor remélhetnek anyagi előnyöket, ha beszélnek is róluk és ismerik őket, márpedig nagy a konkurencia:
Az igazság az, hogy összefér. Csak sok a (gyakran túlkoros) csíragyerek, aki szerint a tömeggyártott robot személyiségnek számít, let alone azt hiszi, hogy mindenki egyforma kívül-belül, aki egy nemzethez tartozik. A nemzet nem úgy működik, hogy kitaszítunk belőle pár embert, mert nem ugyanaz a haj vagy bőrszíne, más ruhát hord, vagy ami relevánsabb a kérdésre, az szerelmi és szexuális ízlése más.
Most gondolj bele, szerinted ha kitaszítanak minden cigányt, zsidót, lmbtq-ba tartozó személyt, színesbőrűt, illetve az összes külföldi származásút, szerinted ezek békében fognak élni? Nem. Leisszák magukat, találnak egymásban valamit, ami nekik nem tetszik, és azért fogják egymást verni, míg nem marad ember.
Szerintem simán összeférhetne, ha a kormány meg egyéb szélsőjobbos elemek nem erőltetnék minden áron azt a narratívát hogy nem...
Most képzeld el hogy elmész melegként bármiféle nemzeti érzelmű felütési rendezvényre, mert szimplán csak érdekel, megszólítva érzed magad általa, de azt jobb ha mélyen elhallgatod hogy meleg vagy, mert a kárpátiarajongó kopasz biturbónagymagyarok biztos vérszemet kapnak rád.
Mert az lmbt a liberális szubkultúra.
Eleve internacionalista,kozmopolita mint a marxizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!