Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon az USÁ-T az esze miatt...

Vajon az USÁ-T az esze miatt szeretjük? Vagy akár a nyugatot? Kínát biztosan sokan az esze miatt szeretik!

Figyelt kérdés
[link]
2021. szept. 2. 04:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Utólag nem lehet szavazóssá tenni ezt? Ez szavazós akart lenni csak el felejtettem be tenni a pipát! jelöld Igen vagy nem el és írd le a véleményed!
2021. szept. 2. 04:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet. De a kérdés nem való az utazásba. Ezen felül semmi értelem sincs benne. Egy fogalomnak nincs esze. De ha az ott élő emberekre gondolsz, pont ugyanolyan butaság.

És nem tudom, ki szereti az Államokat, és miért. Kínával ugyanez.

2021. szept. 2. 05:29
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Te is beszoptad a csöngőhasú minidiktátor propagandáját?
2021. szept. 2. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2021. szept. 2. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már egy országnak esze?? Mondjuk persze Magyarországnak is van esze. Itt van nekünk Mészáros lölö . A nemzet esze. Az USA esze akkor Trump volt, de már elvesztette az eszét.
2021. szept. 2. 10:46
 6/6 A kérdező kommentje:
De már a megközelítés sem tükrözi szerintem az emberek viszonyát a Amerikához az emberek sosem az esze miatt szerették!
2021. szept. 2. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!