Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szeretik olyan sokan...

Miért szeretik olyan sokan Asus laptopot? Szerintem Lenovo hasonló árban vannak!

Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 22:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Szerintem Asus laptopok megbízhatatlanok! Jobb inkább Lenovo.
2021. júl. 25. 22:47
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

Mert az ASUS mellé megkapod a Republik of Gamers ROG matricás RGBLEDbazárt is. :D

Én mondjuk furcsállnám, ha az Asus laptopok megbízhatatlanok lennének.

2021. júl. 25. 22:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Pedig sok ember azt mondja sok gondja volt vele.
2021. júl. 25. 22:56
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Sok felhasználó az nem minden felhasználó...
2021. júl. 25. 22:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért a lenovoban is csak a thinkpad jelent nevet és minőséget.
2021. júl. 25. 22:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező , gondolom rossz tapasztalatod volt az asus-al ezért vagy ezen a vélemény amivel nincs is semmi gond mindenki azt gondol amit akar és amiről akar,nem veszel asust és kész, de légy szíves tedd már meg hogy nem propagálod a hülyeségeidet attól még hogy neked volt velük rossz tapasztalatod nem kell másnak is bemesélni hogy ilyen meg olyan sz@ar és ez az oldal nem is arra van hogy lázítsd itt a népet a hülyeségeiddel egy egy márka ellen.Szóval menyél inkább aludjál hülye gyerek már elmúlt 11 óra, már 2 órája ágyban kéne lenned :)
2021. júl. 25. 23:03
 7/17 anonim ***** válasza:
32%
Nagyvállalati környezetbe nyilván tilos beszerezni akármelyik tajvani gyártó laptopját (csak Dell, LenoIBM, HP, Apple és esetleg Microsoft meg Fujitsu engedélyezett), de azért változik a világ, nem biztos hogy ez örökké így marad - sőt, talán már ma sem igazán lehetne megmondani, hogy valóban jobbak-e a klasszikus márkák, mint a kelet-ázsiai újhullám.
2021. júl. 25. 23:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 A Thinkpad is egy halom sz.rkupac, évek óta nem tudják megoldani, hogy a retkes billentyűzet ne karoclja össze a képernyőt. A hűtésről meg ne is beszéljünk.
2021. júl. 25. 23:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi legmegbízhatóbb laptopom Asus volt. 10 évig használtam, pedig nem gamer csoda.
2021. júl. 25. 23:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Ami Lenovo, az szar, nem az Asus. Volt eddig két Lenovo telefonomon is, mindkettővel rábasztam. Vol egy Lenovo laptopom is, az még megy, de 4 giga RAM-nál többet nem ismer fel, pedig egy 5 éves modell.
2021. júl. 25. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!