Egy besurranó tolvaj milyen módon lépi át magában azokat az erkölcsi gátakat amik miatt egy átlag embernek eszébe sincsen betörni valahová és elvinni ami nem az övé?
#56-nak:
A lebukás esélye szinte csak tőlem függ!
Attól, hogy mennyi energiát vagyok hajlandó belefeccölni a kivitelezésbe.
Tudod hogy hány olyan esetem volt, amikor a rendőrség pontosan tudta hogy én voltam, de tehetetlenek voltak? Sok.
"A lebukás esélye szinte csak tőlem függ!
Attól, hogy mennyi energiát vagyok hajlandó belefeccölni a kivitelezésbe.
Tudod hogy hány olyan esetem volt, amikor a rendőrség pontosan tudta hogy én voltam, de tehetetlenek voltak? Sok."
Akkor most új témába kezdtél? Rendben.
Ügyes vagy, azért én nem foglak érte megdicsérni.
"Ha ennyire leegyszerűsítjük végülis ezt én is elmondhatom a magam nevében."
Hogy célravezető 1 milla megszerzése esetén hetekig-hónapokig xopatnod magad melózással, nélkülözéssel, vagy esetleg hitelt venni fel?
A legkevésbé sem gondolom célravezetőnek. nekem egy nap, és nincs tartozás sem.
Persze az ördög sohasem alszik, úgyhogy benne van a pakliban a lebukás is.
"Tudod hogy hány olyan esetem volt, amikor a rendőrség pontosan tudta hogy én voltam, de tehetetlenek voltak? Sok."
Viszont akkor neked ez jó hogy másoknak van erkölcse és nem csak cél számít. Ugyanis ha csak a cél számítana és nem az eszköz akkor ahogyan abban Gangsta Zoli számban is éneklik "Bumm a fejbe" (mármint a tiedbe) és meg van oldva a cél.
Hát 62-es ez sem igaz. Akármennyi energiát feccölsz a házunkhoz, oda nem jutsz be. :)
Évi 5 milla a biztonsági rendszer. Eddig 2 madarat fogtunk meg mint te.
#63 vagyok:
Leszűkítem neked a lebukás fogalmát, mert szerintem te általánosítva érted.
Ha engem a helyszínen nem fognak meg akció közben, akkor cseszhetik. Olyan vastag a bőr a képemen, hogy ahhoz képest az elefánt talpa babapopsi.
"Ha engem a helyszínen nem fognak meg akció közben, akkor cseszhetik."
Nem akarlak elkeseríteni de nem lopás közben a helyszínen szokták a tolvajokat elfogni hanem megvárják míg végeznek és követik őket majd amikor félreállnak szokták. Nem tudom nézed e a kékfény youtube csatornáját ott láthatod.
#65-nek:
Ilyen madarat biztos hogy nem mint én, mert én nem vagyok h'lye!
Ha mozgásérzékelőt, kamerát, stb... látok, akkor nem igazán próbálkozok!
Hacsak ...
A riasztó kapcsolótábláját legalább úgy szereltettétek fel, hogy légvonalban rálátnék távcsővel?
Ha van emeleti ablak, akkor ott is van üvegtörés-érzékelő?
Éjszaka szoktatok ablakot nyitva hagyni?
A kutya fogad el idegenektől valamit?
#68-nak:
XDXDXDXDXDXDXDXDXD
Beszarok! Te tényleg elhiszed ezeket a demonstrációs videókat?
Én felköpnék és aláállnék, ha betörés közben úgy tudna valaki ENGEM figyelni, hogy nem veszem észre! Ahhoz már sík hülyének kell lenni!
Ezt nem is ragozom tovább, hülyeségről nem nyitok vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!