Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy besurranó tolvaj milyen...

Egy besurranó tolvaj milyen módon lépi át magában azokat az erkölcsi gátakat amik miatt egy átlag embernek eszébe sincsen betörni valahová és elvinni ami nem az övé?

Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:
Lehet hogy megkönnyítené a kommunikációt ha mindenki csak nekem válaszolna
2021. aug. 21. 17:28
 22/76 A kérdező kommentje:
És úgy gondolod hogy te pl életrevalóbb vagy amiért nincsen lelkiismereted? Vagy tulajdonítasz ennek bármilyen pozitív dolgot?
2021. aug. 21. 17:30
 23/76 anonim ***** válasza:

#19-nek:

Te kevered, nem én.

#20-as kérdezőnek:

Az, aki a pillanatnyi stílusát mindig az éppen kialakult helyzethez igazítja, úgy mint például te. De ha gondolod, le is "moderátor"-ozhatlak.

#18-as kérdézőnek:

Az 1-es kérdésedre adható válasz értelmetlenné teszi a 2-es kérdést.

Az esetek többségében így szocializálódik, nekem ne hazudja senki hogy van olyan eset amikor nincs valamilyen családtagtól erre modell.

Aki pedig így szocializálódik, az nem racionalizálja önmagát. Az ő.

Túlgondolod a kérdést.

2021. aug. 21. 17:34
 24/76 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag akkor ezekkel az emberekkel nem lehet mit kezdeni. Hiszen amit tesznek nem tartják megvetendőnek. Nem éreznek empátiát.
2021. aug. 21. 17:47
 25/76 anonim ***** válasza:

#23 vagyok:

Az "életrevalóbb" nézőpont kérdése.

Annyi pozitívumot mindenképp látok benne, hogy sokkal szélesebb skálán mozgok a probléma-megoldások lehetőségeinek terén, mint egy lelkiismeretes ember.

2021. aug. 21. 17:48
 26/76 A kérdező kommentje:
A többségük ha ült is érte. Szabadlábon ott folytatja ahol abbhagyta.
2021. aug. 21. 17:48
 27/76 A kérdező kommentje:

"Annyi pozitívumot mindenképp látok benne, hogy sokkal szélesebb skálán mozgok a probléma-megoldások lehetőségeinek terén, mint egy lelkiismeretes ember."

No persze nem azért, mert sokkal okosabb lennél hanem csak mert amit más nem is vesz számításba egy probléma megoldásában az neked viszont lehetséges megoldásnak számít.

Tudom, nem állítottad magadról, csak úgy éreztem ez kell ide.

2021. aug. 21. 17:51
 28/76 anonim ***** válasza:

#25 vagyok:

Gyakorolj már egy kis önkritikát!

Érdekel valami, kérdezel, majd olyan általános érvényű konzekvenciát vonsz le, amihez a kérdés beható ismerete lenne szükséges!

2021. aug. 21. 17:51
 29/76 A kérdező kommentje:
Tehát inkább vagy egy ösztön lény akiben nincsenek fékek és ellensúlyok mint egy túlművelt ember. Olyan mint egy kutya csak éppen tudsz gondolkozni és ha szarnod kell tudod használni a WC t.
2021. aug. 21. 17:54
 30/76 anonim ***** válasza:

#28, #27-nek (kérdezőnek):

Rosszul tudod, mert a #12-es válaszomban már jeleztem.

Ekkora zagyvaságot!

Ha én hatékonyabban és gyorsabban oldok meg egy kialakult vagy felmerült problémát mint te, akkor melyikünknek volt több esze?

A cél szentesíti az eszközt.

2021. aug. 21. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!