Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy besurranó tolvaj milyen...

Egy besurranó tolvaj milyen módon lépi át magában azokat az erkölcsi gátakat amik miatt egy átlag embernek eszébe sincsen betörni valahová és elvinni ami nem az övé?

Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

#48-nak:

És attól hogy becsületes vagy, mennyivel vagy előrébb? XD

Semmivel, legfeljebb egy kis simogatás a lelkednek, hogy megfeleltél az elvárásoknak.

Az én eredményem legalább kézzelfogható.

2021. aug. 21. 18:26
 52/76 A kérdező kommentje:

"Vagyis több eszem van mint a kutyának. Ha akarok valamit, büntetés jár érte, akkor én kitalálom a módját hogy büntetés nélkül is megszerezzem!

Ha pedig nem gondolkoznék rajta hogy helyes -e vagy sem, akkor nem törekednék a retorzió kivédésére!"

Cimbora, nem az eszedről volt szó... És a helyes vagy nem helyes sem abban a kontextusban értelmezendő hogy éppen mekkora a lebukás esélye, vannak e otthon. Nem tudom hogy direkt viszel e be a phaszerdőbe vagy a lelkiismereted hiánya miatt nem akarod érteni.

A helyes vagy nem helyes erkölcsi értelemben értem. De szerintem tudod te.

És itt kerül képbe folytatásul a 46 számú kommentem.

2021. aug. 21. 18:26
 53/76 A kérdező kommentje:

"És attól hogy becsületes vagy, mennyivel vagy előrébb? XD

Semmivel, legfeljebb egy kis simogatás a lelkednek, hogy megfeleltél az elvárásoknak."

A te értékreded szerint valószínűleg semmivel. Persze nem te vagy az etalon.

2021. aug. 21. 18:29
 54/76 anonim ***** válasza:

#52-nek:

Valamit nagyon félreértelmeztél a válaszomban. Próbáld meg még egyszer, mert valamit te nagyon nem értesz! Én nem az eszemről beszéltem, és nem is a lebukás esélyéről!

2021. aug. 21. 18:31
 55/76 A kérdező kommentje:

"És attól hogy becsületes vagy, mennyivel vagy előrébb? XD"

De legalább kezded érteni mi a becsületesség.

2021. aug. 21. 18:31
 56/76 A kérdező kommentje:

"Ha pedig nem gondolkoznék rajta hogy helyes -e vagy sem, akkor nem törekednék a retorzió kivédésére!"

Itt írtad ebből következtettem hogy számodra a helyes vagy nem helyes kimerül annyiban hogy mekkora a lebukás esélye. Te írtad.

2021. aug. 21. 18:33
 57/76 anonim ***** válasza:

#53-nak:

"Értékrend".

Az én szememben az az értékes, ami célravezető.

2021. aug. 21. 18:33
 58/76 A kérdező kommentje:
Tehát azért gondolkozol rajta hogy helyes e vagy sem hogy a retorziót kivédd..most nézhetsz engem a hülyének, de ne hazudtold meg magad.
2021. aug. 21. 18:34
 59/76 A kérdező kommentje:

"Az én szememben az az értékes, ami célravezető."

Ha ennyire leegyszerűsítjük végülis ezt én is elmondhatom a magam nevében.

2021. aug. 21. 18:36
 60/76 A kérdező kommentje:
Persze nem mindegy mi a cél.
2021. aug. 21. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!