Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Téged zavar ha a hozzánemértő...

Téged zavar ha a hozzánemértő gúnyosan "lenagymagyaroz"?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 17:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
a nagymagyar, mélymagyar, magyarkodás szavak cinikus magyarellenes szavak általában
2010. szept. 2. 09:01
 32/41 anonim ***** válasza:

Gyerekek egyet kéne ebben az országban megoldani. A nagymagyar az aki magyarnak született magyarországon ápolja a kultúrát stb. Itt szeretne jól élni, dolgozni üzletet nyitni, idegen forgalmat vinni és kihasználni pozitív értelemben magyarország adottságait. Én őket tartanám nagymagyarnak. (Persze az egy másik kérdés, hogy magyarországnak "nagymagyarország" miatt több jó adottsága is lehetne ha ezt egy igazságtalan paktummal nem pecsételték volna meg amit most sokan szeretnek átmagyarázni)

Gúnyosan leszólják, hogy nagymagyar. Igen ez azért történik mert mikor én fel vagyok háborodva, hogy egész nap dolgozom keresek 80-100ezer forintot cirka, a csekkek meg a megélhetés a 200ezer forintot súrolja (hitel nélkül) mivel a keresetem nagy része adókra (meg villanyszámlákra amibe megint csak "titkos adó" van építve), hogy a nemzeti kincseinknek (élősködő cigóknak) legyen pénzük új mercire és megkapják a segélyt ha ezt elmondom egy könnyü válasszal lerázzák az embert nagymagyar, köcsög magyar stb. Könnyű válasz de attól még kapja a pénzemből, munkámból a segélyt.Na őket én nem tartom sem nagymagyarnak sem magyarnak!

Akik Izraelben sz*rásig vannak lóvéval és képzik őket a magyar nyelvre és kapják az ingyen lakásokat, hogy feltudjanak szállodákat húzni(lsd: balaton part)az ásványvíz készletünket eltudják adni (tovább nem sorolom) és mindezt rabszolga magyar munkaerővel (mert olyan szinten eladták az országot, hogy máshol nem lesz munka) na ezeket a kizsákmányoló hódító bevándorlókat megint csak nem tartanám magyarnak.

AKi erre a hozzászólásra azt írja igaz Ő ugyanolyan güriző szendvedő de jobb világot kívánó magyar mint én!

Aki azt írja nem igaz mert így mert úgy Ő az előző két csoportba tartozik.

Aki ugyanezt írja, hogy nem igaz stb. és magyar az nagy valószínüséggel elmebeteg. Vagy rohadt jó világa van még itthon. Nem fog sokáig tartani!

Aki azzal jön, hogy eddig sem volt itt jó világ mielőtt a zsidók betelepültek volna annak üzenem igaza van de ha az ország vezetősége 20éven keresztül nem azon fáradozott volna, hogy ezeknek hogy adja el az országot saját zsebre akkor jó világ lett volna. Most jön a következő rossz mert az eladások megtörténtek most ezek miatt fogunk szendvedni amíg ki nem lesznek űzve innen.

2010. szept. 2. 11:04
 33/41 anonim ***** válasza:
43%
utolsó a válaszodban sok sarkítás van! pl: ha a fizud tényleg ennyi miért nem haltál még éhen? A segélyekre a ktgvetés kb 1 %-a megy! (nézz utána) "mindenki aki egyetért velem az IGAZ nagymagyar, aki nem az zsidó/cigány stb." na ez az a hozzáállás, ami miatt riasztóvá válik nagymagyarnak lenni!
2010. szept. 2. 11:49
 34/41 anonim ***** válasza:
Ha nem tudnád én felvilágosítalak. Rajtad és még pár mákoslecsón kívül közlöm veled, hogy magyarországon ennyi az emberek fizetése. És, hogy ebből miért nem halt még éhen? Ezt várod mi?
2010. szept. 2. 12:45
 35/41 anonim ***** válasza:
nem várom csak sztem túloz! ha nem tudja fizetni a számláit/törlesztését, akkor ráb*szik szinte rögtön! az átlagfizu pedig még mindig 120 körül van, mert a nagyon gazdagok is beleszámítanak az átlagba! ne te akarj engem kioktatni! :D
2010. szept. 2. 12:56
 36/41 anonim ***** válasza:
Egy normális országban sem létezik a magyarkodásnak megfelelő szó, mert az a természetes, hogy az embereknek fontos, hogy ők németek, franciák, angolok stb. Engem egyáltalán nem zavar, mert az nem ért semmit az egészből, aki mélymagyaroz.
2010. szept. 2. 15:23
 37/41 anonim ***** válasza:

"A segélyekre a ktgvetés kb 1 %-a megy! "

Na ennek fussál neki mégegyszer! És egyébként nem csak a segélyről van szó. A cigányokat egy az egyben eltartjuk. Mi álljuk a zabálnivalójukat, a gyógyíttatásukat, a gyógyszereiket, a taníttatásukat(már amelyik jár iskolába) a lakásaikat, rezsijüket és a temetésüket (bár az legalább nem kidobott pénz). A családi pótlékról és egyéb, kölkeik után járó juttatásokról ne is beszéljünk.

2010. szept. 2. 19:06
 38/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-29 17:34

"Ha te "gozzáértő" nagymagyar vagy, ánlaszolj nekem arra,hogy ki volt és mit csinált

Vámbéri Ervin "

Vámbéry Árminnak hívták, te "húdemegmondomaköcsögjobbikosnak,merténnagyonhozzáértővagyok" csicska.

2010. szept. 2. 20:08
 39/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:08

:DDDDD

2010. szept. 2. 20:51
 40/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:06

mint mondtam ez 1 %

2010. szept. 3. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!